Uw Flash Player is niet meer up to date.
Update uw Flash Player

The Glory of Christmas

Ervaar met ons het Wonder van Kerst, en kom op 23 december naar “The Glory of Christmas” in de historische Eusebiuskerk in Arnhem.

Een avond om samen te zijn en met elkaar te vieren en ervaren dat God met ons is: Immanuël!

Het Wonder van Kerst Tijdens “The Glory of Christmas” willen we de hoopvolle boodschap van het Wonder van Kerst met elkaar beleven door middel van muziek! Samen traditionele kerstliederen zingen, samen geïnspireerd raken door eigentijdse en klassieke muziek, en samen genieten van prachtige optredens.

Internationale artiesten
 We hebben internationale artiesten, zoals Nita Whitaker. Ze stond op het podium met vele grote artiesten, zoals Céline Dion, Andrea Bocelli en Stevie Wonder. Haar dochter Liisi LaFontaine is een aanstormend talent en ook zij zal van zich laten horen. We zullen tevens genieten van zanger en violist Frank van Essen en van het koor Forever Worship dat tijdens de Hour of Power LIVE Young@Heart avond van de partij was. Vanuit Shepherd’s Grove zal Bobby Schuller een speciale kerstboodschap met ons delen. Zo is hij ondanks de grote afstand er toch een beetje bij.

Waar: Sint-Eusebiuskerk, Kerkplein 1, 6811 EB, Arnhem
Wanneer: Dinsdag, 23 december 2014
Tijd: Aanvang: 19:45u, Zaal open: 19:00u
Toegang: Kaarten beschikbaar v.a. €32,50

“In mijn ogen vergroot het Wonder van Kerst de wonderbaarlijke waarheid dat God ‘gewone mensen’ gebruikt om de meest ongewone dingen te doen.” – Nita Whittaker

“Voor mij vertegenwoordigt het Wonder van Kerst een nieuw begin en het vinden van hoop in een hopeloze situatie.” – Liisi LaFontaine

We zien er naar uit samen met u dit Wonder van Kerst te vieren en ervaren!

Toegang
1e rang (€ 59,-): toegangskaart + 'Give-away-goodiebag' + cd klik hier
2e rang (€ 48,-): toegangskaart + 'Give-away-goodiebag' klik hier
3e rang (€ 37,50): toegangskaart klik hier
4e rang (€ 32,50): toegangskaart klik hier

Ervaar het Wonder van Kerst! Bestel NU uw tickets via onze webshop of bel: 035 - 538 05 88

Glory of Christmas

Bereikbaarheid Eusebiuskerk

  • De Eusebiuskerk in Arnhem is dankzij zijn zeer centrale ligging uitstekend te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer.
  • In de directe omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden voor grote aantallen bezoekers.
  • Het Centraal Station is een kwartier wandelen (1200 meter).
  • Diverse buslijnen stoppen in de nabijheid.
  • Het gebouw is zeer goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam/Amersfoort:
- Volg de A1 richting Amersfoort/Utrecht - Neem afrit 15 en vervolg op de A30 richting Ede/Arnhem - Bij Knooppunt Maanderbroek volg A12 richting Ede-Zuid/Arnhem/Oberhausen - Neem afrit 25 richting Oosterbeek, en vervolg op de Amsterdamseweg/N224 richting Wolfheze/Arnhem-Centrum - Na 8 km. ga rechtsaf naar Willemsplein en vervolg op Nieuwe Plein - Na 250 m. ga linksaf Roermondsplein in, en houd links aan om op Roermondsplein te blijven. - Vervolg deze straat en ga rechtsaf voor de Weerdjesstraat. - Na 280 m. keer linksaf voor de Nieuwstraat, en neem daarna de 3e rechts voor de Broerenstraat. - Vervolg deze wek in de Turfstraat. U bevindt zich nu bij de Eusebiuskerk/Kerkplein 1.

Vanaf Zwolle:
- Volg de A28 en houd bij Knooppunt Hattemerbroek rechts aan en volg de A50 richting Arnhem/Apeldoorn - Neem afrit 20 Arnhem-Centrum richting de Apeldoornseweg/N784 - Keer rechts de Sonsbeekweg op, en sla na 400 m. linksaf de Zijpendaalseweg op - Na 80 m. vervolg op Willemsplein en vervolg op Nieuwe Plein - (zie boven voor route vervolg v.a. Willemsplein)