Onze website
Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (Int.Ex. 6)                            Nieuwsbrief Week 22, 2006

'Lange tijd was ik erg onverschillig en vroeg ik me af waarom ik bestond. Ik ben 65+'er en vorig jaar ben ik met pensioen gegaan. Ik ben alleenstaand, erg verlegen en heb moeite met sociale contacten. Ik ben blij en dankbaar dat de diensten van Hour of Power op televisie worden uitgezonden. Nu stel ik mijzelf steeds meer doelen, ga ik uitdagingen aan en leg ik meer sociale contacten.'

Deze week:Zelfs al ga ik door een dal

Dominee Schuller senior ontvangt de Australische Bronwen Healy. Zij groeide op in een buitenwijk van Melbourne en bezocht een van de beste scholen daar. Na haar eindexamen ging ze naar de universiteit. Na anderhalf jaar op de universiteit maakte ze een paar slechte keuzes, die leidden tot een leven vol drugs, een zware verslaving en absolute armoede. Ze had helemaal geen persoonlijke bezittingen meer om te verkopen. Het enige waaraan ze nog geld kon verdienen, was haar lichaam. Ze was zes jaar lang drugsverslaafd en verkocht haar lichaam al een jaar lang toen er iets gebeurde. Ze ontmoette Jezus Christus.

Na het gesprek van Jan van den Bosch met Henny Tinga van het Leger des Heils begint dominee Robert Anthony Schuller een prekenserie over psalm 23. Deze psalm is vele generaties tot grote steun geweest en ook dominee Schuller heeft door deze positieve psalm altijd hoop gehouden, ook toen hij door een diep dal ging. Psalm 23 vormde ook de basis van zijn boek 'Zelfs al ga ik door een dal', dat u ontvangt als welkomstgeschenk wanneer u donateur wordt.
[Naar begin]Diensten nu ook op DVD!

Heeft u een uitzending van Hour of Power gemist, geen nood, u kunt nu dvd's van de dienst aanvragen! Vraag de dienst aan die een onuitwisbare indruk op u heeft gemaakt! Zo kunt u op de tijd die u het beste uitkomt, naar het programma kijken. U zult merken dat wanneer u de dvd opnieuw bekijkt, u andere dingen op zullen vallen. De heilige Geest wil ons iedere keer weer inspireren.

U kunt dvd's aanvragen door een e-mail te sturen naar info@hourofpower.nl. Voor een dvd vragen wij een donatie van 12,-; voor een video 10,-.
[Naar begin]Tekst van de dienst mooi opgemaakt

Vanaf deze week kunt u de tekst van de dienst nalezen op onze website. Dat kon u altijd al, maar nu is de tekst mooi en overzichtelijk opgemaakt! De verschillende onderdelen van de dienst (bijvoorbeeld schriftlezing, het interview met de gast en de preek) zijn duidelijk te onderscheiden. Naast het leesgemak is ook de printvriendelijkheid sterk verbeterd. Als u nu een dienst wilt afdrukken, hebt u maar 7 pagina's papier nodig, voorheen waren dat er wel 13. Klik hier om naar de tekst van aanstaande zondag te kijken. Wij hopen dat deze nieuwe service u tot zegen mag zijn.


Zelfs al ga ik
door een dal...

Zelfs al ga ik door een dal Robert Anthony Schuller ontdekte in psalm 23 een leidraad om 'door een dal van diepe duisternis' te gaan en schreef er een inspirerend boek over: Zelfs al ga ik door een dal... Hierin geeft hij bewijzen voor de herstellende en genezende kracht van geloof en gebed.
Als u nu donateur wordt, is dit motiverende en inspirerende boek voor u!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB