Onze website
Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (Int.Ex. 6) Printversie        Nieuwsbrief Week 39, 2006

"Elke zondag zet ik de wekker op 8 uur, om voor de dienst nog mijn stille tijd met de Possibility Thinkers Bible van Hour of Power en het dagboek van dominee Schuller te kunnen houden. De jonge dominee Schuller heeft in zijn laatste preken veel losgemaakt bij mij. Ik kan nu beter met verschillende dingen omgaan."


Deze week:Premier Balkenende in Hour of Power

Premier BalkenendeAanstaande zondag om 9.00 uur is in Hour of Power een fragment te zien van een gesprek tussen EO-interviewer Tijs van de Brink en premier Balkenende. De minister-president laat de journalist zijn werkkamer zien en de glazen adelaar die hij van dominee Schuller heeft gekregen. Deze eagle staat op zijn bureau en heeft een bijzondere betekenis voor Balkenende. Hij blikt terug op de ontmoeting met dominee Schuller in het Torentje toen hij net was aangetreden als premier.

[Naar begin]

De macht van de vrede

Dominee Robert Anthony Schuller preekt over het thema 'De macht van de vrede'. Een fragment: "Dat lijkt onverenigbaar, macht en vrede. Maar er schuilt ongelooflijk veel kracht in vrede. En wij weten dat in de meest duistere tijden God er altijd is. Ik weet niet waar u momenteel mee te kampen heeft. Misschien met echtscheiding, dood of depressie. Ongeacht de stormen die u nu teisteren… u kunt gelukkig op uw knieën naar God toe komen en bidden. En Hij zal uw gebed horen. Gods wegen zijn wonderlijk. Hij komt in de meest donkere, deprimerende tijden. En uit de resten van wanhoop en smart smeedt Hij een wonder van schoonheid en goedheid. In onze wanhoop en smart brengt Hij hoop."
[Naar begin]
Reserveer nu
uw plaatsen voor de kerstconcerten!


Daniel Rodriguez, Jan Mulder en Angelique treden op tijdens de kerstconcerten van Hour of Power

Van 11 tot en met 15 december bent u van harte welkom bij de Hour of Power kerstconcerten. Ook dit jaar werken er gerenommeerde artiesten mee: Daniel Rodriguez uit de USA, Jan Mulder, Angelique (finaliste Idols), het Mulder Consort en de Cathedral Singers.

Dit geweldige concert mag u niet missen. Meer informatie vindt u op onze website. Of bestel direct.


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB