Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 21, 2007

Deze week:'Waar ben je?'

Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt Evelyn Freed in de Crystal Cathedral. Evelyn verloor op een avond haar bewustzijn en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat zij een hersentumor had die zo groot was als een vuist. Een snelle operatie was noodzakelijk. Ondanks de onzekere situatie waarin Evelyn verkeerde, bleef ze op God vertrouwen. "Ik ben altijd gelovig geweest. Maar ik heb me nog nooit zo beheerst en in Gods handen gevoeld als toen. Ik voelde geen enkele angst en ik had geen pijn. Hij hield me stevig in zijn handen en ik voel God nog steeds bij me."

kardinaal Simonis Presentator Jan van den Bosch spreekt aanstaande zondag met kardinaal Simonis (75). De kardinaal vertelt wat de heilige Geest voor hem betekent. "Als ik adem, dan zie je dat niet, maar het werkt wel. Zo is het ook een beetje met de heilige Geest. Je hoeft niet altijd zichtbaar bewijs te hebben om aan te tonen dat het er is." Hij vertelt daarnaast dat God naar ieder mens op zoek is, dat bij Hem iedereen welkom is. "God vraagt 'waar ben je?' In dit tijdperk van de mobiele telefoon is dit de meest gestelde vraag. In Genesis vroeg God dit aan Adam en vandaag de dag ook aan u en aan jou."

Dominee Schuller senior preekt over Jezus' vraag "Wie denk je dat Ik ben?" Over deze preek zegt hij: "Ik heb ruim 4000 preken gehouden in de afgelopen 50 jaar. Maar als ik één preek zou moeten uitkiezen om na te laten, één preek die ik voor de hele wereld zou willen houden, dan zou het de preek zijn die ik vandaag houd."
[Naar begin]


Zondag is het Pinksteren

"Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak,
waren ze allen bij elkaar.
Plots klonk uit de hemel een geluid
als van een windvlaag en vulde het huis.
Er verschenen aan hen een soort vlammen
die zich als vuurtongen verspreidden
en zich op ieder van hen neerzetten.
Allen werden vervuld van de heilige Geest."

[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

> > > Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB