Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 25, 2007

Deze week:'God heeft gevoel voor humor'

Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt Barbara J. Elliott in de Crystal Cathedral. Zij werkte als publieksvoorlichter in het Witte Huis toen Ronald Reagan president was. Later heeft zij het over een heel andere boeg gegooid en is zich gaan inzetten voor de armen. "God heeft gevoel voor humor. Hij zet mensen die vinden dat ze iets belangrijks doen vaak op 'n ander spoor. Toen ik op het Witte Huis werkte, werd de kiem al gelegd. Het was 1981. Ik werd in een limousine rondgereden en voelde me belangrijk. Ik ging het Senaatsgebouw binnen en ik zag een non, zo klein die met Senaatsleden stond te praten. Dat was Moeder Teresa. En ik zag het contrast tussen de ware geloofskracht die zij uitstraalde en de zogenaamde macht die wij hadden. Het was duidelijk dat wat zij deed van zoveel meer waarde was."

Ondersteunen op verschillende manieren
Presentator Jan van den Bosch spreekt met John Kroes. John is notaris en begeleidt mensen bij het vastleggen van belangrijke afspraken in diverse contracten. Bij mooie gebeurtenissen, maar helaas ook bij verdrietige, zoals echtscheiding en overlijden. John spreekt over de verschillende manieren waarop particulieren een goed doel - Hour of Power dus ook - kunnen helpen bij het nastreven van hun missie. Bij leven door bijvoorbeeld een fiscaal aftrekbare schenking of een legaat en na overlijden door een testament. "Ik vind het heel mooi om mensen hierbij te mogen helpen."

Op onze website vindt u informatie over diverse mogelijkheden Hour of Power te ondersteunen.

Jezus roept de apostelen Dominee Schuller preekt over de roeping van Petrus. Aanvankelijk was Petrus terughoudend: "Ga weg van mij, Heer want ik ben een zondig mens." Dominee Schuller: "Als mensen worden opgeroepen Jezus te volgen is hun onmiddellijke reactie vrijwel altijd: Wie, ik? Neem een ander. Ziet U niet dat ik niet waardig ben? Ik ben niet goed genoeg, niet slim genoeg, wat dan ook. We hebben een hele massa uitvluchten waarom we Christus niet kunnen volgen. Maar de oproep is duidelijk en als we doen wat Hij vraagt en we volgen Hem wordt ons leven bevredigender en lonender dan we ooit hadden gedacht. Petrus liet alles achter en volgde Christus."
[Naar begin]


Groene vingers gezocht

Hour of Power zoekt een paar enthousiaste kijkers met groene vingers die aanstaande donderdag (28 juni) een dagje als vrijwilliger aan de slag willen rondom ons kantoor. Mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en een beetje vies te worden. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit onkruid verwijderen en snoeien. Uiteraard zorgen wij voor al het tuingereedschap en de lunch. Het is een mooie kans eens andere mensen te ontmoeten en (en misschien ook wel om uw conditie op peil te houden...). Wij zien ernaar uit om er samen met u en andere vrijwilligers een gezellige dag van te maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Terreinonderhoud Hour of Power

Donderdag 28 juni
Vanaf 9.00 uur tot ca. 16.00 uur
Oosterend 13, Laren (route)

Aanmelden bij Peter Joseph:
per e-mail of 035-5380576

[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollÚdig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

> > > Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB