Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 36, 2007

Deze week:Prachtig, sereen en rustig

Dominee Robert Anthony Schuller interviewt Stuart en Shelby Stout. Zij vertellen hoe hun dochter van 12 door kanker haar leven verloor, maar niet haar geestkracht.

Don Neuen, de dirigent van het Crystal Cathedral Koor, introduceert het stuk van Gabriel Fauré. "De muziek is prachtig, sereen en rustig waaruit een diepe aanbidding van God spreekt en een stille dankbaarheid voor al zijn zegeningen."

Na het gesprek tussen presentator Jan van den Bosch en Cees Dekker vervolgt Donna Schuller de prekenserie over het kruis.
[Naar begin]


Promoot de uitzendingen van Hour of Power

Als kijker van Hour of Power kunt u iedere zondagmorgen weer opnieuw geďnspireerd en bemoedigd worden. Als u dat ook aan anderen gunt, vragen wij u de uitzendingen van Hour of Power te promoten in uw omgeving en mogelijk zelfs daarbuiten...

Er zijn vele mogelijkheden om anderen te attenderen op de uitzendingen die voor velen het begin van een nieuw leven betekenen. Gewoon erover praten, mond-tot-mond reclame, dat is misschien wel de makkelijkste manier. Als de uitzendingen iets betekenen in uw persoonlijk leven, legt u dan uit waarom dan.

Heef u een website of een weblog? Misschien wilt u dan een link plaatsen naar http://www.hourofpower.nl. Op onze website vindt u ook banners, die u kunt gebruiken. Een link erbij en klaar! Uw bezoekers komen op die manier misschien wel voor het eerst in aanraking met Hour of Power. En u bent onze beste ambassadeur, u kunt vertellen waarom de uitzendingen u zo aanspreken.

Meer informatie vindt u op www.hourofpower.nl/promotie.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB