Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 41, 2007

Deze week:Aanstaande zondag: interview met Daniel Rodriguez

U kunt aanstaande zondag kijken naar een interview met Daniel Rodriguez, die zal optreden tijdens de Hour of Power kerstconcerten. Daniel haalt dierbare herinneringen op aan de concerten van vorig jaar, die bezocht werden door ruim 5.000 mensen (dit jaar verwachten we zelfs ruim 7.500 bezoekers). Zo vertelt hij over een ontmoeting met een vrouw die door een val haar heup brak na een van de concerten (zie foto).

Op de speciale actiewebsite kerstconcerten2007.nl vindt u nog een interview met de Amerikaanse tenor waarin hij vertelt over zijn persoonlijk geloof.

Dominee Robert Anthony Schuller spreekt in de Crystal Cathedral met Tony Dungy, football coach van de Indianapolis Colts. Tony was de eerste zwarte coach die de Super Bowl won. Naast z'n tomeloze inzet op de footballvelden is Tony een liefdevolle vader en een enthousiast volgeling van Jezus Christus. "Ik weet dat God 'n bedoeling heeft met elke teleurstelling die we meemaken, zolang we maar vooruit kijken en Hem volgen."

Dominee Schuller gaat verder met zijn preken over het thema 'God verhoort mijn gebeden'. "Vorige week behandelden we het eerste deel hiervan, 'God'. Vandaag kijken we naar het tweede deel: 'verhoort mijn gebeden'. Want dat doet Hij ook daadwerkelijk. Zolang we die gedachte vasthouden, blijven er grote veranderingen plaatsvinden in onze ziel, in ons geloof, in ons leven."
[Naar begin]

Van links naar rechts: Daniel Rodriguez, X6, Jan Mulder


Eenderde van de kaarten al gereserveerd!


Ruim 2500 toegangskaarten voor de kerstconcerten zijn al gereserveerd, dat is eenderde van het totale aantal zitplaatsen verdeeld over de zeven locaties. De belangstelling voor de gewijde muziekavonden is nooit eerder z groot geweest.

Hour of Power is volop bezig met de organisatie en ook de musici repeteren met groot enthousiasme het schitterende kerstrepertoire. Over precies 61 dagen is het zover en gaat de tournee van start in de Grote Kerk te Naarden, een kerk die landelijke faam geniet vanwege alle prachtige uitvoeringen die er gegeven worden. Deze kerk is de kleinste, dus het aantal toegangskaarten daalt hier het snelst. Voor een compleet overzicht van de zeven toplocaties kunt u terecht op kerstconcerten2007.nl.

Tip: heeft u binnenkort een verjaardag? Kom dan eens met een echt origineel cadeau en schenk een prachtige muzikale belevenis.

Meteen reserveren


[Naar begin]


Nog n week om te reageren!

Ben jij die nauwkeurige cijferaar die wij zoeken? Bekijk dan snel onze vacature voor de functie van boekhouder. Is deze vacature interessant voor iemand anders, stuur deze nieuwsbrief dan door. De sluitingsdatum is 19 oktober, dus volgende week vrijdag al.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power verkondigt Gods liefde aan alle mensen in Nederland, omdat we geloven dat God met ieder van hen een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power de boodschap van Gods liefde blijft verkondigen? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB