Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 45, 2007

Deze week:'We noemen het Jezus 2.0'

Klein meisje op Godtube zegt psalm 23 op Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt Chris Wyatt in de Crystal Cathedral. Hij had een succesvolle carrière als uitvoerend producer bij CBS. Chris wilde een innovatieve manier van zending bedrijven en richtte GodTube op. Het is de christelijke versie van YouTube, de immens populaire videosite die wereldwijd honderden miljoenen hits per dag heeft. Bezoekers kunnen filmpjes bekijken en ook zelf plaatsen. GodTube timmert ook hard aan de weg en wordt steeds bekender onder christenen. Wyatt: "We hebben GodTube.com opgericht om het evangelie te verspreiden. We noemen het Jezus 2.0. We gebruiken namelijk de nieuwste Web 2.0-technologie zoals streaming video en filesharing om het evangelie van Jezus Christus te verspreiden en zo te doen wat er móet gebeuren. Het is een gezinsvriendelijke website. We bekijken elke minuut van elke video voordat we 'm plaatsen. Je kind van drie of acht kan veilig naar GodTube kijken."

Bekijk dit mooie filmpje van het kleine meisje dat psalm 23 uit haar hoofd opzegt.

Videodagboek van dominee Schuller in Israël Dominee Schuller heeft zelf ook enkele video's op GodTube. Zo hield hij een klein videodagboek bij van de reis door Israël, vorige maand.

De preek wordt zondag verzorgd door dominee Schuller senior. Hij zal spreken over het thema 'Gods droom voor uw leven'.
[Naar begin]


Gaat u aan tafel met Daniel Rodriguez?

Speciaal voor mensen die online podiumkaarten bestellen voor het kerstconcert in Leiden (maandag 17 december) of Drachten (dinsdag 18 december) hebben we een leuke kerstactie.

Uit de reserveringen worden per plaats twee winnaars getrokken die elk met een introducé een kerstdiner zullen hebben met de Amerikaanse tenor Daniel Rodriguez! Deze actie begon gisteren en duurt tot 7 december.

Naar de actiepagina.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB