GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 19 2008

Deze week:De kracht van Pinksteren

Robert V. Schuller verzorgt zondag - Eerste Pinksterdag - de schriftlezing (uit Matteüs 5):

"Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel. Gelukkig de treurenden, want zij zullen getroost worden. Gelukkig wie zuiver van hart zijn, want zij zullen God zien. Gelukkig de vredestichters, zij zullen kinderen van God genoemd worden. Gelukkig wie vanwege de gerechtigheid vervolgd worden want voor hen is het koninkrijk van de hemel. Jullie zijn het zout van de aarde, het licht in de wereld. Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel."

Travis Cottrell zingt het lied 'Forevermore', het koor van de Crystal Cathedral brengt het prachtige 'Let Thy Holy Spirit' ten gehore en dominee Schuller senior interviewt Anne Beiler. Haar leven kent zeer diepe dalen en door Gods genade ook groot geluk.

Jan van den Bosch spreekt met Leonard Geluk (foto), wethouder van onderwijs in Rotterdam. Een van zijn voornaamste drijfveren is het geloof in Jezus Christus. "Voor mij is de kracht van Pinksteren de komst van de Trooster. Dat je er als mens niet alleen voor staat, omdat God zijn belofte houdt en mensen helpt."

Dominee Schuller senior verzorgt de preek. Een fragment: "Van sommige mensen zeg je: die halen echt alles uit hun leven. Wat betekent dat? Dat verschilt van mens tot mens. Er alles uithalen is doen wat God van je vraagt. En Hij vertelt er niet bij hoe het allemaal gaat gebeuren. U moet beslissingen nemen. Ten aanzien van uw relaties: huwelijk, familie, buren en collega's. Alle relaties zijn ongewis, want je weet nooit hoe ze je van de ene dag op de andere in het verdriet kunnen storten."
[Naar begin]


Moederdagtip: stuur een lief kaartje

Moederdag: een goed moment om te laten weten wat ze voor u of voor jou betekent. Stuur haar een lief kaartje via www.liefdenodig.nl. Op deze website (die na afloop van de billboardcampagne gewoon online blijft) kan een persoonlijk bericht geschreven worden op een Liefde nodig e-card. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Ga nu naar www.liefdenodig.nl.
[Naar begin]


Laatste kans op een gratis t-shirt

De billboardactie op 300 treinstations in Nederland duurt nog tot en met aanstaande zondag. Dat betekent dat er nog ruim drie dagen zijn om met een poster op de foto te gaan en een t-shirt cadeau te krijgen. Stuur je foto naar ons toe en ontvang een speciaal Liefde nodig? t-shirt! Gratis. De leukste foto's worden op liefdenodig.nl of een Hour of Power nieuwsbrief geplaatst.


Stuur de foto naar ikheb@liefdenodig.nl en vermeld naast je naam en adresgegevens in welke maat je het t-shirt wilt ontvangen: S, M, L of XL en of je een heren- of damesshirt wilt.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB