GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 21 2008

Deze week:Een sieraad van binnen

Dominee Schuller senior spreekt zondag met Clyde Cook. Clyde is geboren in Hong Kong en maakte daar de Japanse inval tijdens de Tweede Wereldoorlog mee. "Om vijf voor acht 's ochtends ging het luchtalarm af en toen kwamen meteen de bommenwerpers. We zaten tussen twee luchtafweerbatterijen in en er vielen overal bommen rond ons huis, dus het was 'n emotionele tijd. Hong Kong viel en we kwamen een half jaar in een concentratiekamp terecht. Daar kregen we een kommetje rijst en een kommetje soep per dag. M'n moeder woog nog maar veertig kilo en had 't niet veel langer meer gemaakt." Clyde werd christelijk opgevoed, maar kreeg pas later een persoonlijk een geloof. "Als je uit 'n garage komt, ben je nog geen auto. Dat je geboren bent in een christelijk gezin, maakt je nog geen christen. Ik moest zelf in Jezus Christus gaan geloven en dat heb ik gedaan en m'n leven is erdoor veranderd. En dat allemaal dankzij onze Verlosser."

Presentator Jan van den Bosch spreekt met Els de Vries, een van de Hour of Power kijkers die in oktober op reis gingen naar IsraŽl. "Als je een mooi sieraad om hebt, zeggen mensen: 'wat mooi, hoe kom je eraan?' Ik nu het gevoel dat ik door de liefde van de Here Jezus en de reis door IsraŽl een sieraad van binnen heb. Als je zo'n sieraad wilt laten zien, moet je het laten stralen. Dat kun je doen door liefde te geven, door mooie dingen te zeggen... en dat gaat niet meer over."

Dominee Robert A. Schuller preekt over het eerste vers van psalm 127. Dat luidt als volgt: "Als de Heer het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers." Dominee Schuller: "Wordt uw werk gedaan onder de hoede van en volgens de wil van God? Zodat wat u doet, u niet voor uzelf doet, maar voor het Koninkrijk Gods. Bouwen we aan het Koninkrijk of bouwen we aan onszelf?"
[Naar begin]


"De God die mij met kracht omgordt,
leidt mij op een volmaakte weg.
Hij geeft mij voeten snel als hinden,
doet mij op toppen van bergen staan.
Uw woord maakte me sterk.
U baande de weg voor mijn voeten,
ik wankelde niet."

Een fragment uit Psalm 18, de schriftlezing van aanstaande zondag


Tuinonderhoud Hour of Power (herhaalde oproep)

Hour of Power zoekt een paar enthousiaste kijkers met groene vingers die op donderdag 29 mei een dagje als vrijwilliger aan de slag willen rondom ons kantoor. Mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en een beetje vies te worden.

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit onkruid verwijderen en snoeien. Uiteraard zorgen wij voor al het tuingereedschap en de lunch. Het is een mooie kans eens andere mensen te ontmoeten (en misschien ook wel om uw conditie op peil te houden...). Wij zien ernaar uit om er samen met u en andere vrijwilligers een gezellige dag van te maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Terreinonderhoud Hour of Power

Donderdag 29 mei
Vanaf 9.00 uur tot ca. 15.00 uur
Oosterend 13, Laren, NH (route)

Aanmelden bij Peter Joseph:
per e-mail of 035-5380576.

[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hťťft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Ontdek Gods richting voor uw leven', geschreven door dominee Robert Anthony Schuller.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!
Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB