GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 27 2008

Deze week:'Kunnen wij daar iets aan doen?'

Dominee Schuller senior ontvangt Shirley Dobson. Zij is voorzitter van de Amerikaanse Nationale Gebedsdag. Elk jaar zijn er ruim 35.000 gebedsbijeenkomsten op deze bijzondere dag. Door haar initiatief worden miljoenen mensen aangezet tot gebed.

Mirjam Bouwman Jan van den Bosch spreekt aanstaande zondag met tv-presentatrice Mirjam Bouwman. Zij maakt programma's over de nood in de wereld. "Als ik die ellende zie, doet dat pijn, dat raakt mij diep. Ik denk dat God kan ons kan oproepen en ons die nood kan laten zien. En wij moeten ons daar dan ook verantwoordelijk voor gaan voelen en onszelf afvragen: kunnen wij daar iets aan doen?"

Een fonds dat zich ook bezighoudt met de nood in de wereld is Hart voor Kinderen, dat zich richt op weeskinderen over de hele wereld. U kunt helpen en heel concreet de levenssituatie van weeskinderen verbeteren. Lees alles over het project van dit moment: het weeshuis van Daxing County in China.

Dominee Robert A. Schuller preekt over de bekende woorden 'als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn?' (Romeinen 8). "Het impliciete antwoord is overduidelijk. Het is een retorische vraag. Het antwoord luidt: niemand."
[Naar begin]


Slechts 140 plaatsen over op receptie dominee Schuller

Voor de receptie met dominee Schuller, zijn vrouw Donna en hun dochter Christina, die op 3 augustus aanstaande in Het Keerpunt te Amsterdam gehouden wordt, zijn nog 140 toegangskaarten over. De feestelijke bijeenkomst staat in het teken van de 2000e uitzending van Hour of Power in de Verenigde Staten. In 1970 werd het eerste Uur van Kracht uitgezonden en nu willen we dominee Robert A. Schuller feliciteren met deze bijzondere mijlpaal.

U kunt hem persoonlijk de hand schudden en een boek door hem laten signeren. Dat boek... krijgt u van ons! Bovendien kunt u genieten van gospelkoor Elijah (foto).

Reserveren kan alleen telefonisch: 035-5380588. Op onze website vindt u meer informatie over de receptie.
[Naar begin]


Vacature: Administratief/boekhoudkundig medewerker (M/V)

20 uur per week

Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan uit het optimaal laten functioneren van de dagelijkse activiteiten, te weten: de verwerking van bankgegevens, debiteuren- en crediteurenbeheer en hiervan afgeleide werkzaamheden. Voorts bied je ondersteuning aan de ledenadministratie en richt je subadministraties in ten behoeve van projecten en evenementen.

Functie-eisen
MEAO werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en ervaring in een vergelijkbare functie bij een dienstverlenende organisatie. Je kunt uitstekend overweg met MS Office en je bent bekend met boekhoudprogramma’s en met een bankpakket (het verwerken van betaal- en incassobestanden). Voorts ben je pro-actief ingesteld en beschik je over een gezonde portie accuratesse.

Profiel
Je onderschrijft de identiteit van onze stichting en bent bekend met het televisieprogramma Hour of Power. Je bent representatief en je hebt een positieve en inspirerende houding, waarbij je graag werkt in teamverband. Jouw enkele reisafstand woon- werk bedraagt maximaal circa 50 kilometer.

Ons aanbod
Wij bieden een boeiende functie, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om je capaciteiten te combineren met je idealen. Het salaris wordt bepaald naar leeftijd en ervaring.

Reageren
Zijn wij de organisatie waarnaar jij zoekt, dan maken wij graag kennis met jou! Sollicitaties kunnen tot 1 september 2008 worden gericht aan Peter Joseph: joseph@hourofpower.nl. Je kunt hem ook bellen voor meer informatie over de functie: 035 – 538 05 88.


[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Ontdek Gods richting voor uw leven', geschreven door dominee Robert Anthony Schuller.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!
Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB