GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 31 2008

Deze week:


Zwemmen voor genezing

Emily Schreiber Dominee Schuller ontvangt Emily Schreiber. Op haar negende werd er bij haar taaislijmziekte geconstateerd. Ze legde zich er niet bij neer, maar ging iets ondernemen. Tot nu toe heeft ze met zwemmen ruim 600.000 dollar voor de ziekte ingezameld en ze gaat door om het onderzoek te financieren. Emily strijdt door, aangevuurd door haar geloof in Jezus en zijn kracht in haar leven.

Na het vraaggesprek van presentator Jan van den Bosch met Judy Wagenaar preekt dominee Robert Anthony Schuller over het thema 'Ik kan het niet, maar God wel'. Een fragment uit zijn preek: "We willen zo vaak dingen in ons eentje doen en denken dat we dat kunnen. Maar in werkelijkheid hebben we een hoop hulp nodig. Als we werkelijk hulp zoeken en ontvangen en die accepteren, bereiken we echt wat we willen in het leven."
[Naar begin]


Laatste kans

Aanstaande zondag is dominee Schuller met zijn vrouw Donna en dochter Christina te gast op een feestelijke bijeenkomst ter ere van de 2000e Hour of Power uitzending in de Verenigde Staten. Wilt u erbij zijn, dan is dit uw laatste kans om uw toegangskaarten te reserveren!

Robert A. Schuller ontmoet u graag op deze bijzondere zomeravond. Het bezoeken van de receptie is alleen mogelijk via een telefonische reservering bij Hour of Power (035-5380588). We vragen een bijdrage in de kosten van 25 euro per persoon, inclusief twee consumpties en het nieuwste boek van Robert A. Schuller: 'Ontdek Gods richting voor uw leven'. Dat kunt u ter plekke laten signeren. (Mocht u dit boek al in uw bezit hebben, dan bieden we u een keuze uit één van zijn andere boeken.)

Datum Zondag 3 augustus
Tijd Van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur
Locatie Het Keerpunt
Adres Arent Janszoon Ernststraat 302, Amsterdam
ruim voldoende gratis parkeerplaatsen
Bereikbaarheid
  • 1 minuten lopen vanaf bus 199
  • 3 minuten rijden vanaf de RAI
  • 5 minuten lopen vanaf sneltram 5 en 51
  • 8 minuten lopen vanaf treinstation World Trade Center (WTC)
  • of maak uw eigen routebeschrijving
Bijdrage in de kosten € 25,- p.p. (incl. boek en 2 consumpties)
Aanmelden Alleen telefonisch: 035-5380588

Graag tot aanstaande zondag! [Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Ontdek Gods richting voor uw leven', geschreven door dominee Robert Anthony Schuller.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.


Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB