GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 34 2008

Deze week:


Een andere kijk op de dingen

Dominee Robert Anthony Schuller interviewt Stuart en Shelby Stout. Zij vertellen hoe hun dochter van 12 door kanker haar leven verloor, maar niet haar geestkracht.

Don Neuen (foto), de dirigent van het Crystal Cathedral Koor, introduceert het stuk van Gabriel Fauré. "De muziek is prachtig, sereen en rustig waaruit een diepe aanbidding van God spreekt en een stille dankbaarheid voor al zijn zegeningen."


Na het gesprek tussen presentator Jan van den Bosch en Cees Dekker preekt Donna Schuller over het kruis. "Jezus stierf aan een kruis tussen twee rovers. En weet u nog wat zijn laatste woorden waren? 'Vergeef hen, Vader, want ze weten niet wat ze doen.' Hij gaf een andere kijk op de dingen. Jezus zal u helpen anders te gaan denken over uzelf over anderen en over God."
[Naar begin]


Mede mogelijk gemaakt door... u?

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken. Spreekt vrijwilligerswerk bij Hour of Power u aan, aarzel dan niet en stuur een e-mail naar Peter Joseph.

Word ook vrijwilliger bij Hour of Power. De sfeer op het kantoor is open en informeel. U zult zich snel bij ons thuis voelen. Het is altijd zinvol, opbouwend en dankbaar werk. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.
[Naar begin]Pietje/Marietje precies gezocht!

Hour of power zoekt een
Administratief/boekhoudkundig medewerker (M/V)
20 uur per week


Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan uit het optimaal laten functioneren van de dagelijkse activiteiten, te weten: de verwerking van bankgegevens, debiteuren- en crediteurenbeheer en hiervan afgeleide werkzaamheden. Voorts bied je ondersteuning aan de ledenadministratie en richt je subadministraties in ten behoeve van projecten en evenementen.

Functie-eisen
MEAO werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en ervaring in een vergelijkbare functie bij een dienstverlenende organisatie. Je kunt uitstekend overweg met MS Office en je bent bekend met boekhoudprogramma’s en met een bankpakket (het verwerken van betaal- en incassobestanden). Voorts ben je pro-actief ingesteld en beschik je over een gezonde portie accuratesse.

Profiel
Je onderschrijft de identiteit van onze stichting en bent bekend met het televisieprogramma Hour of Power. Je bent representatief en je hebt een positieve en inspirerende houding, waarbij je graag werkt in teamverband. Jouw enkele reisafstand woon- werk bedraagt maximaal circa 50 kilometer.

Ons aanbod
Wij bieden een boeiende functie, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om je capaciteiten te combineren met je idealen. Het salaris wordt bepaald naar leeftijd en ervaring.

Reageren
Zijn wij de organisatie waarnaar jij zoekt, dan maken wij graag kennis met jou! Sollicitaties kunnen tot 1 september 2008 worden gericht aan Peter Joseph: joseph@hourofpower.nl. Je kunt hem ook bellen voor meer informatie over de functie: 035 – 538 05 88. [Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Ontdek Gods richting voor uw leven', geschreven door dominee Robert Anthony Schuller.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB