GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 38 2008

Deze week:

'Doe iets moois voor God'

Bloemen ter nagedachtenis van de schietpartij

Dominee Robert A. Schuller ontvangt Marian Hammaren in de Crystal Cathedral. Op 16 april 2007 werden meer dan dertig studenten en docenten doodgeschoten op de campus van technisch college Virginia Tech.

Om onduidelijke redenen nam een jongen een hele school onder vuur. Marian verloor daarbij haar enige kind, haar dochter Caitlin. Ze komt vertellen hoe God haar de kracht gaf om door te gaan en er sterker uit te komen.

Jan van den Bosch spreekt met een andere televisiepresentator: Herman Wegter, die spreekt over zijn drijfveren. "Ik geloof dat ik als christen heel dicht bij de waarheid zit. Ik geloof dat wat er in de Bijbel staat waar is."

Dominee Schuller senior preekt over een opdracht die hij ooit van Moeder Theresa kreeg: 'Doe iets moois voor God'.
[Naar begin]

Jan van den Bosch (afgelopen dinsdag te gast in Het Elfde Uur) ontving zaterdag het eerste exemplaar van het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' uit handen van Appie Baantjer en Louis Pool, directeur van Hour of Power.

Aankomende week twee contactmiddagen

Hour of Power organiseert diverse contactmiddagen in het land, waar kijkers elkaar kunnen ontmoeten. Aankomende week zijn de eerste twee: dinsdag in Rotterdam en donderdag in Hilversum. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Hour of Power gaat het land in om het contact met haar kijkers op te bouwen en mensen de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan. Juist die ontmoeting met elkaar werkt zowel ontspannend als opbouwend.

Hour of Power zorgt voor een luchtig en gezellig programma, waarbij er ruim tijd is voor dat contact. Daarnaast wordt een korte videoboodschap vertoond van een van de Schullers.

De Hour of Power contactmiddagen worden gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. U bent welkom vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief consumpties. Wij verzoeken u zich telefonisch aan te melden via 035-5380588.

23 september: Open Hof, Hesseplaats 221, Rotterdam
25 september: De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum
7 oktober: Irenegebouw, Loolaan 16, Apeldoorn
28 oktober: Pelgrimskerk, Van Boshuizenstraat 560, Amsterdam
4 november: De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10, Almere

Idee
Hebt u een idee voor een leuke zaal bij u in de buurt waarvan u wilt dat daar een contactmiddag plaatsvindt, bel ons dan op 035-5380588. [Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Kom naar de Hour of Power kerstconcerten

Geniet van prachtige muziek en de ontmoeting met andere Hour of Power kijkers. Met optredens van Daniel Rodriguez, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry, l'Orchestra Particolare en The Choir Company. Al deze topartiesten worden geleid door dirigent Marcel Koning.

Op www.kerstconcerten2008.nl vindt u meer informatie en kunt u uw toegangskaarten reserveren.

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB