GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 39 2008

Deze week:

Sandra Reemer in Hour of Power

Dominee Robert A. Schuller ontvangt Bill Strickland in de Crystal Cathedral. Bill komt uit een sloppenwijk in Pittsburgh en is daar nu een prominent burger. "Het was de buurt met de hoogste criminaliteit in Pittsburgh. Er vielen doden, je had te maken met drugs en diefstallen. Het was geestelijk ongezond. Je leefde er echt in het duister." Bill is een graag geziene gast op de Harvard Business School en zelfs in het Witte Huis. Hij zet zich nu door middel van kunst in voor achterstandsleerlingen en leert er volwassenen werken.

'Er is nu een andere Sandra Reemer'

Jan van den Bosch interviewt Sandra Reemer, de zangeres die hit na hit scoorde in de jaren zeventig. "Er is nu een andere Sandra Reemer en ik vind het heel fijn dat ik daarover mag vertellen." Sandra vertelt dat ze - ondanks alle successen - op een dag besefte dat ze niet gelukkkig was en op zoek ging naar zichzelf. "De grap is, dat als je het in jezelf zoekt, je uiteindelijk God tegenkomt."

Dominee Schuller preekt over de huidige economische situatie in de wereld. "Je bent snel geneigd somber te worden over de problemen van nu. Steeds meer mensen raken hun huis kwijt. Mensen worstelen met hun hypotheek en met de prijs van benzine. Mensen hebben het moeilijk. Verslavingen grijpen om zich heen. Er zijn mensen die alle hoop verloren hebben. Dus de problemen zijn zwaar en heel groot. Dan hebben we soms geen oog meer voor alle heerlijke zegeningen die God heeft voor ieder van ons. Maar het is een feit dat God ons voortdurend zegent."
[Naar begin]

Verslag Rotterdamse Contactmiddag

“Ja, ik ben hier vanmiddag om andere kijkers van Hour of Power te ontmoeten”, zegt mevrouw Maria Carati uit Barendrecht met een glimlach. “De mensen aan mijn tafeltje zijn erg gezellig. We hebben goede gesprekken en af en toe moeten we ook wel flink lachen. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.” Mevrouw Carati was een van de gasten op de Contactmiddag van 23 september in Rotterdam. Ook onze presentator Jan van den Bosch was van de partij.

Kijkers ontmoetten elkaar in Rotterdam

Aan de tafeltjes in de Open Hof kwamen de gesprekken al snel op gang, terwijl iedereen gezellig een kopje koffie dronk. Jan van den Bosch had ook tijd vrijgemaakt om de kijkers van het programma te leren kennen. Hij kwam speciaal naar Rotterdam om te vertellen over zijn jubileumboek “Zonder geloof kan ik niet functioneren…”. Mensen die dit boek kochten, namen het boek in ontvangst, inclusief een krabbel van de presentator, die al meer dan vijfhonderd Hour of Power uitzendingen op zijn naam heeft staan. Tijdens de bijeenkomst werd ook een welkom van dominee Robert Anthony Schuller vertoond, dat speciaal in de Crystal Cathedral is opgenomen voor de Contactmiddagen.

Bemoediging
Mevrouw Carati was erg enthousiast over de middag. Wekelijks kijkt zij naar Hour of Power. Ze kijkt er de hele week naar uit. “De preken van de Schullers zijn altijd zo mooi. Ook aan de getuigenissen van de gasten die worden geïnterviewd, heb ik altijd veel. Alles bij elkaar zijn de uitzendingen voor mij een enorme bemoediging.” Omdat ze zoveel inspiratie put uit de diensten vanuit de Crystal Cathedral denkt mevrouw Carati er hard over na om in november samen met enkele honderden Nederlanders mee te gaan met de jubileumreis 500 voor 500. Dan kan ze Hour of Power eens live meemaken.
Ook Wim Kouwenhoven uit Krimpen aan den IJssel heeft veel aan het tv-programma. Hij kijkt graag naar Hour of Power. Al voor het moment dat zijn vrouw overleed. “We keken altijd samen. Het programma heeft ons altijd erg bemoedigd tijdens haar ziekbed. Zeker als we het verhaal van mensen in de uitzending hoorden, die ook leden aan een ernstige ziekte. In die tijd lazen we veel boeken van de Schullers, waaruit we enorm veel steun hebben gehaald.”

Aanmelding
Wilt u ook kijkers van Hour of Power ontmoeten? Kom dan ook naar onze Contactmiddagen op dinsdag 7 oktober in Apeldoorn, dinsdag 28 oktober in Amsterdam en dinsdag 4 november in Almere. De bijeenkomsten beginnen om 14.00 uur. Meld u aan via 035-5380588.

Op www.hourofpower.nl/agenda vindt u een overzicht van al onze evenementen.[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Kom naar de Hour of Power kerstconcerten

Geniet van prachtige muziek en de ontmoeting met andere Hour of Power kijkers. Met optredens van Daniel Rodriguez, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry, l'Orchestra Particolare en The Choir Company. Al deze topartiesten worden geleid door dirigent Marcel Koning.

Op www.kerstconcerten2008.nl vindt u meer informatie en kunt u uw toegangskaarten reserveren.

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB