(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 4 2009


Lee Strobel spreekt zondag in Hour of Power

Lee StrobelAanstaande zondag zal de bekende spreker Lee Strobel (foto) preken in Hour of Power. Hij is één van de sprekers die het evangelie via Hour of Power op een toegankelijke manier verkondigen. Twee weken geleden was Walt Kallestad de eerste van deze gerenommeerde voorgangers, vorige week dominee Robert H. Schuller en nu dus Lee Strobel. Op onze website vindt u nadere informatie over deze vermaarde voorganger.

Eén van de machtigste vrouwen ter wereld

Dominee Schuller ontvangt Marilyn Carlson Nelson. Ze is bestuursvoorzitter en voormalig directeur van Carlson het moederbedrijf van Radisson, Country Inns & Suites, Regent Hotels, Carlson Wagonlit Travel en de populaire restaurantketen TGI Friday's. Carlson heeft meer dan 160.000 werknemers in meer dan 150 landen. Verder wordt Marilyn door Forbes Magazine genoemd als een van de honderd machtigste vrouwen ter wereld. Naast succesvol zakenvrouw is zij overtuigd christen.


Hart voor Kinderen

Jan van den Bosch ontvangt ook iemand die zijn sporen heeft verdiend in de zakenwereld: Guup Baron Kraijenhoff. Hij was onder andere bestuursvoorzitter van Akzo en voorzitter van het Rode Kruis in Nederland. Met zijn 86 jaren vindt hij het moeilijke van oud worden "dat je niet meer nodig bent." Op een dag werd hij bijzonder aangesproken door het werk van het Medical Knowledge Institute (MKI), dat samenwerkt met het kinderfonds van Hour of Power: Hart voor Kinderen. "En toen dacht ik: hé, misschien ben ik toch nog nodig. En dat zijn de dingen die echt plezier doen." Zo zet hij zich met heel zijn kunnen in om weeskinderen in Zuid-Afrika weer een goede kans op een hoopvolle toekomst te bieden.


'Als dit klopt, verandert het m'n leven'

Lee Strobel was vroeger een fanatiek atheïst. "Ik had al vroeg besloten dat 't idee van een liefhebbende, almachtige, alwetende Schepper gewoon te absurd was om verder te onderzoeken. Ik dacht: God heeft de mensen niet geschapen, maar de mensen God. Uit angst voor de dood bedachten ze 'n goedmoedige suikeroom in de hemel." Toen trouwde hij met Leslie, die in Jezus ging geloven, wat Lee absoluut niet aansprak. "Maar ik zag veranderingen in haar karakter, haar waarden en haar houding tegenover mij en de kinderen. Het was aantrekkelijk. Ik ging een keer mee naar de kerk. Er preekte een jonge vent, Bill Hybels. Ik was nog steeds athe´st maar ik zei ook: Als dit klopt, verandert het m'n leven." Aanstaande zondag neemt hij u mee op de ontdekkingsreis die hij maakte en vertelt op levendige en toegankelijke manier hoe ook u dat reisdoel kunt bereiken. Een preek die u niet mag missen!

Op onze website vindt u meer informatie over Lee Strobel.[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als
Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)