(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 5 2009


Aanstaande zondag is John C. Maxwell uw spreker

John C. Maxwell Na Walt Kallestad en Lee Strobel is John C. Maxwell het volgende nieuwe gezicht in de Crystal Cathedral. Hij is één van de gerenommeerde sprekers die zich inzetten om via Hour of Power het Goede Nieuws te verkondigen.

Maxwell John C. Maxwell is een internationaal erkende leiderschapsdeskundige, voorganger en auteur die meer dan 16 miljoen boeken heeft verkocht. In 1969 trad hij in de voetsporen van zijn vader en leidde hij meer dan 25 jaar kerken in Indiana, Ohio en CaliforniŽ.

Op onze website vindt u meer informatie over John C. Maxwell.


Wonden veranderd in wonderen

Dominee Robert H. Schuller ontvangt de twee Frans-Canadese broers Jean-Luc en Yves Lajoie in de Crystal Cathedral. In 1988 trokken ze van Canada naar Hollywood om het te gaan maken in de muziek en roem en rijkdom te vergaren.

Door schade en schande werden hun wonden veranderd in wonderen. Ze stichtten een succesvolle christelijke band, genaamd The Kry. Na het interview zingen ze het lied 'Take My Hand and Walk'.


Op het orgel van de Crystal Cathedral

Na het lied van het kinderkoor van de Crystal Cathedral interviewt Jan van den Bosch Martin Zonnenberg. Martin is een van de bekendste organisten van ons land en heeft ook een grote naam opgebouwd als componist. Martin ging afgelopen najaar mee met de groep Nederlanders die de Crystal Cathedral bezochten en mocht daar zelfs op het orgel spelen. Hij begeleidde het Grootkoor Holland, dat zong tijdens een dienst, die op 7 december is uitgezonden.


De wedloop van geloofshelden

John C. Maxwell preekt over 'de wedloop van geloofshelden'. Hij baseert zijn verhaal op Hebreën 11, "het hoofdstuk bij uitstek over het geloof". Maxwell: "Als u begint aan de wedloop van het geloof, laat u dan bemoedigen door het werk dat God in u is begonnen. Hij zal het afmaken. Ren met God, richt u op Jezus en luister naar de mensen in het publiek die u aanmoedigen bij deze prachtige wedloop van het geloof."[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.
-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als
Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-