(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 8 2009


Zondag Juan Carlos Ortiz op de preekstoel

Ken DuncanAanstaande zondag preekt Juan Carlos Ortiz in de Crystal Cathedral. Ortiz was één van de dragende krachten achter de Spaanstalige gemeente van de Crystal Cathedral, maar moest wegens een ernstige vorm van kanker afstand nemen. God heeft hem genezen en nu is Ortiz terug in Garden Grove, waar hij tijdelijk senior pastor is.
Ortiz spreekt over verleidingen en over de manier om die te weerstaan. "Om je te kunnen weren tegen verleidingen heb je de kracht van Jezus Christus nodig in je leven. Als Christus in ons woont, worden de dingen heel eenvoudig. Met Jezus in m’n leven kan ik verleidingen veel makkelijker, veel sneller weerstaan."

Ortiz is naast dominee Robert H. Schuller, Walt Kallestad, Lee Strobel, John C. Maxwell en Ken Duncan en anderen één van de sprekers in de Crystal Cathedral. Op onze website kunt u nader kennismaken met Juan Carlos Ortiz.


Levend bewijs van Gods trouw

Lynda RandleDominee Schuller ontvangt gospelzangeres Lynda Randle. Haar ouders waren christen, maar in de troosteloze buurt in Washington waar zij opgroeide zag zij vreselijke dingen gebeuren.

"We woonden in een buurt met pooiers en prostituees. We zagen mensen op straat doodgeschoten worden en wat al niet. Ik had een broer en een zus die aan crack verslaafd waren. En een zus die stierf aan aids. Ondanks alles heeft God me bewaard. Dus ik sta hier niet als held, maar als levend bewijs van Gods trouw."


'God loves you and so do I'

Jan van den Bosch spreekt met Christine Mauricia. Als jong meisje zag zij haar ouders scheiden en het verdriet dat het haar moeder opleverde. Zij stond haar moeder zoveel mogelijk bij, maar voelde zichzelf tegelijkertijd niet geliefd. "Wie is er dan voor mij?"

De situatie thuis werd steeds ernstiger en uiteindelijk wilde zij haar leven beëindigen door voor een trein te springen. "Vlak voordat ik dat ging doen, keek ik naar de televisie, naar Hour of Power." De woorden 'God loves you and so do I' raakten haar regelrecht in het hart, waarna een serie wonderlijke gebeurtenissen volgde.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

In de webshop:

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als
Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-