GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 17 2009

Laat u deze zondag bemoedigen door Gods woorden voor u persoonlijk in
Hour of Power. Mis vooral de geweldige toespraak van Bishop Blake niet.
Veel zegen toegewenst!"Ik dacht dat ik er nooit uit zou komen"

Bill DallasDeze week ontvangt ds. Schuller een bijzondere gast: Bill Dallas. Bill was ooit een succesvolle zakenman, maar door slechte bedrijfsvoering en fouten kwam hij in een van de zwaarste gevangenissen van Amerika terecht: San Quentin State Prison. Vlak voordat hij de gevangenis in ging, leerde hij Jezus Christus kennen.

Hij heeft een boek geschreven over die moeilijke tweeŽnhalf jaar in de cel. Lessons from San Quentin. "Toen eenmaal de deur achter me in het slot was gevallen, heb ik zo vaak gedacht dat ik er nooit meer uit zou komen", vertelt Bill. Toch kan hij nu getuigen hoe God altijd met hem is geweest. Luister aanstaande zondag naar het wonderlijke verhaal van Bill en ontdek hoe God ook u door een moeilijke tijd wil en kan dragen.

Geraakt door Hour of Power

Jan van den Bosch ontvangt aanstaande zondag Hans Rentenaar. Hij is een vaste kijker van Hour of Power en in zijn omzwervingen rond de wereld is Hour of Power altijd zijn thuis geweest. Hij vertelt over zijn werk als coach en hoe hij mensen helpt hun hart te laten spreken.


Charles Blake: Hoe ga je om met tegenslagen?

Bishop BlakeEen vermoeide reiziger komt na een lange dag reizen in zijn hotel aan. Met twee loodzware koffers in zijn handen stapt hij de lift in. De lift gaat omhoog en nog steeds heeft de reiziger zijn bagage vast. Plotseling hoort hij een stem van binnen: "Laat je bagage los. De lift is sterk genoeg om zowel jou als je bagage te dragen."

Het is een ervaring uit het leven van Charles Blake. Hij zal aanstaande zondag spreken over het omgaan met je zorgen en lasten. We kunnen ons leven laten bepalen door onze omstandigheden, maar we kunnen er ook over heersen. God wil voor ons dat wij in ons leven boven onze omstandigheden uitstijgen. "Maar", vertelt Blake, "dan moet je in deze onstabiele wereld wel weten wie God is, hoe Hij over jou denkt en wat Hij kan doen voor jou."

[Naar begin]

Om u aan te melden voor de nieuwsbrief, klikt u hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Vorige week vierden wij ons jubileum dat we al 10 jaar te zien zijn op RTL5! Als onze uitzendingen ook voor u een bron van inspriratie en bemoediging zijn, word dan vandaag nog donateur.

Vanwege ons jubileum hebben wij een speciale aanbieding. Wordt nu voor 10 maanden donateur van Hour of Power. Voor een bijdrage van 10 euro per maand ontvangt u van ons als dank geheel gratis het prachtige koffietafelboek over de Crystal Cathedral ter waarde van 40 euro: A Place of Beauty, A Joy Forever.

Koffietafelboek 'A Place of Beauty, A Joy Forever'


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

In de webshop:

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-