GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 38 2009
 

Beste vriend(in),

Iedereen heeft dromen. We verlangen er allemaal naar om ze werkelijkheid te zien worden. Maar hoe doe je dat? Kijk zondag naar Hour of Power en laat u inspireren. Deze week: voormalig maffiabaas Michael Franzese, jonge ondernemer Erik Smithuis en de eerste preek uit de vierdelige serie van John C. Maxwell over Kan jouw droom werkelijkheid worden?Ex-maffiabaas doet zijn verhaal

Michael FranzeseEr werd op hem gejaagd door allerlei politiekorpsen en de FBI. Hij stond op de nominatie te worden geëxecuteerd door de maffia. Tom Brokaw noemde hem de prins van de maffia. Hij was de jongste en rijkste jonge superster van de maffia. Z'n vader was de legendarische tweede man van de Colombo-familie John 'Sonny' Franzese. Z'n misdaadorganisatie bracht zes tot acht miljoen dollar per week op waarmee hij de meest verdienende gangster was sinds Al Capone. Dat was toen. Nu is hij een nieuw mens in Christus en gebruikt hij zijn levenslessen om anderen te helpen. Michael Franzese is zondag te gast in de Crystal Cathedral en vertelt daar meer over deze opmerkelijke omkeer in zijn leven.

"Eigenlijk had ik mijn midlife crisis tien jaar eerder"

Erik SmithuisHij bezit als jonge ondernemer een succesvol bedrijf op het gebied van management, communicatie, sales en coaching, en heeft een prachtig gezin met twee mooie zoons. Erik Smithuis heeft zijn droom waargemaakt, maar dat ging niet zomaar. "Ik zat daarvoor op een moeilijk moment in mijn leven. Het liep niet zo lekker op werk- en relationeel gebied; eigenlijk had ik mijn midlifecrisis tien jaar eerder. Toen zette ik op zondagochtend de tv aan..." Zondag is Erik Smithuis te gast bij Jan van den Bosch en vertelt over wat hem inspireerde zijn dromen werkelijkheid te maken.

John C. Maxwell: Kan jouw droom werkelijkheid worden? (deel 1)

John C. MaxwellJohn C. Maxwell is één van de vaste sprekers in Hour of Power. Hij is een internationaal erkende leiderschapsdeskundige, voorganger en auteur die meer dan 16 miljoen boeken heeft verkocht. In 1969 trad hij in de voetsporen van zijn vader en leidde hij meer dan 25 jaar kerken in Indiana, Ohio en Californië. Zondag start hij met de eerste preek uit een serie van vier die hij zal houden in de Crystal Cathedral. Het thema Kan jouw droom werkelijkheid worden? zal daarbij centraal staan. Of u nu een oude droom bent verloren of op zoek bent naar een nieuwe droom in jezelf, de preken van John C. Maxwell zullen u op eenvoudige maar krachtige wijze helpen in het waarmaken van uw droom. Maxwell reikt u adviezen en principes aan waarmee u de juiste beslissingen kunt maken en ieder moment maximaal kunt benutten om uw boekdroom te bereiken. Deze zondag: Laat niemand je zijn of haar droom opleggen.

Hour of Power biedt u als trouwe kijker van Hour of Power als eerste het nieuwste boek en de dvd van John C. Maxwell aan: Kan jouw droom werkelijkheid worden? Kijk voor meer informatie op www.hourofpower.nl/winkel. Laat uw droom niet aan het toeval over! Het boek en de dvd moet u zeker hebben, het maakt het verschil tussen mislukking of succes.

KERSTCONCERTEN 2009

Kerstconcerten2009Nog even en dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Kerstconcerten van Hour of Power. Ieder jaar viert Hour of Power samen met haar trouwe kijkers de geboorte van Jezus Christus op een bijzondere manier. De hele maand december staat namelijk in het teken van de speciale kersttour die door heel Nederland gaat, waar bekende solisten en een prachtig orkest acte de présence zullen geven.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Hour of Power weer een boeiend programma weten samen te stellen, met artiesten als Daniel Rodriguez, Christiane Engel, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry en het l'Orchestra Particolare. Mis het niet! Voor het reserveren van toegangskaarten kunt u terecht op www.kerstconcerten2009.nl of bel ons kantoor op het telefoonnummer 035-5380588.

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag de dvd 'Kan jouw droom werkelijkheid worden?'.

boek


Ja, ik word
donateur!Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. Toch komt niet elke droom tot leven. Wat is dan het verschil tussen een dromer en iemand die zijn droom werkelijkheid ziet worden? John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden en doet dat aan de hand van de grootste dromer aller tijden – Jozef. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-