GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 39 2009
 

Beste vriend(in),

Deze week ontvangt dominee Schuller financieel deskundige Ron Blue in de Crystal Cathedral. In de studio praat Jan van den Bosch met het muzikale talent Melissa Venema en John. C. Maxwell verzorgt de tweede preek uit de vierdelige serie: Kan jouw droom werkelijkheid worden? Het wordt weer een inspirerende uitzending. Kijk dus aanstaande zondag naar Hour of Power."Crisis als gevolg van schending Bijbelse principes"

Ron BlueRon Blue is al 40 jaar financieel planner voor meer en minder vermogende particulieren en bedrijven. Zijn adviezen geeft hij vanuit een Bijbels perspectief. Aanstaande zondag is hij te gast bij dominee Schuller in de Crystal Cathedral. Zij spreken samen onder andere over de huidige financiële crisis die Ron Blue als volgt analyseert:” We hebben geprobeerd rijk te worden door geld te lenen en je kunt niet rijk worden door te lenen. Daarbij hebben we geld in de plaats gesteld van God.” Maar hij ziet in de crisis ook mogelijkheden om je als kerk te manifesteren…..

Muzikaal talent maakt dromen waar

Melissa VenemaZe is pas 14 jaar, maar heeft toch al een grote muzikale carrière. Ze speelde onder andere met André Rieu op het Vrijthof en in de Arena. Trompettiste Melissa Venema. Eén van de grootste muzikale talenten van ons land en zondag te gast bij Jan van den Bosch. Daar was ze ruim twee jaar geleden ook en toen sprak ze haar droom uit om met het orkest van André Rieu te mogen spelen. Een droom die inmiddels dus is uitgekomen. Melissa vertelt met groot enthousiasme hoe dat in zijn werk is gegaan. Daarnaast speelt zij ook het prachtige ‘blijf bij mij Heer’ live in de studio.

"Dromen zijn gratis, maar de verwezenlijking ervan heeft een prijskaartje" (deel 2)

John C. MaxwellZondag verzorgt John C. Maxwell de tweede preek in een serie van vier rond het thema Kan jouw droom werkelijkheid worden. Dromen kost niets, maar bij de verwezenlijking ervan zult u voor vele, vaak negatieve verrassingen komen te staan. De belangrijkste vraag is vervolgens “bent u bereid de prijs voor het realiseren van uw droom te betalen?”
Aan de hand van het verhaal van Jozef neemt Maxwell ons mee op reis en bespreekt hij de ups en downs die je onderweg tegenkomt. Hoe ga je om met tegenslagen? Door je droom met hartstocht na te streven zegt Maxwell: “hartstocht drijft je voort op het moment dat iedereen om je heen zegt dat je moet opgeven.” Hartstocht hield ook Jozef op de been bij al zijn tegenslagen. En de vaste overtuiging dat God er bij is in voor- en tegenspoed: “Ook als je Zijn hand niet kunt zien, op zijn hart kun je vertrouwen”. ‘Als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn?’ staat er in de Bijbel. Dat geldt ook bij het verwezenlijken van onze dromen en bij tegenslagen op onze reis. Je kunt altijd op Hem vertrouwen!boek

Hour of Power biedt u als trouwe kijker van Hour of Power als eerste het nieuwste boek en de dvd van John C. Maxwell aan: Kan jouw droom werkelijkheid worden? Kijk voor meer informatie op www.hourofpower.nl/winkel. Laat uw droom niet aan het toeval over! Het boek en de dvd moet u zeker hebben, het maakt het verschil tussen mislukking of succes.

Is het uw droom om eens het beloofde land te bezoeken?

IsraëlDan heeft u nu de kans uw droom te realiseren. Hour of Power organiseert in samenwerking met Beter-Uit reizen dit najaar een prachtige reis naar Israël en Jordanië. De reis staat onder leiding van Jan van den Bosch en ds. R. Schuller; de kleinzoon van Robert H. Schuller. Met hen bezoekt u alle bekende plaatsen uit Bijbels Israël. U kunt ook kiezen voor een uitgebreide reis waarbij u naast Israël ook de mooiste plaatsen van Jordanië bezoekt. Er is een uitgebreide brochure beschikbaar die u kunt opvragen bij de afdeling ‘special tours’ van Beter-Uit reizen: 0172-48 48 488. Wees er snel bij, want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.    

Reserveer nu uw plaats voor de Kerstconcerten 2009

Kerstconcerten2009Nog even en dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Kerstconcerten van Hour of Power. Ieder jaar viert Hour of Power samen met haar trouwe kijkers de geboorte van Jezus Christus op een bijzondere manier. De hele maand december staat namelijk in het teken van de speciale kersttour die door heel Nederland gaat, waar bekende solisten en een prachtig orkest acte de présence zullen geven.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Hour of Power weer een boeiend programma weten samen te stellen, met artiesten als Daniel Rodriguez, Christiane Engel, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry en het l'Orchestra Particolare. Mis het niet! Voor het reserveren van toegangskaarten kunt u terecht op www.kerstconcerten2009.nl of bel ons kantoor op het telefoonnummer 035-5380588.

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag de dvd 'Kan jouw droom werkelijkheid worden?'.

boek


Ja, ik word
donateur!Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. Toch komt niet elke droom tot leven. Wat is dan het verschil tussen een dromer en iemand die zijn droom werkelijkheid ziet worden? John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden en doet dat aan de hand van de grootste dromer aller tijden – Jozef. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-