GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 40 2009
 

Beste vriend(in),

Aanstaande zondag is er weer een bijzonder mooie en inspirerende uitzending van Hour of Power. Wederom in het teken van het realiseren van dromen. Dominee Schuller ontvangt de prachtige zangeres Mandisa die haar droom zag uitkomen toen ze de finale van American Idols haalde. Roelie de Boer had een droom voor het starten van een nieuw leven in Frankrijk. Zij praat er over met Jan van den Bosch. En John Maxwell vervolgt zijn prekenserie: Kan jouw droom werkelijkheid worden. Dit alles wordt natuurlijk weer omlijst met prachtige muziek. Kortom, geen betere manier om uw zondag te beginnen!Mandisa: " Het grootste wonder is dat God je gedachten kan vernieuwen."

mandisa Negatieve ervaringen. Iedereen heeft ze. De Amerikaanse zangeres Mandisa werd als kind mishandeld en verkracht. Als reactie daarop ging ze eten; veel eten. Want, zo dacht ze, “als ik niet mooi ben hoeven ze mij niet meer en laten ze mij met rust.” Nu kijkt ze er anders tegen aan en beseft dat God de enige is die je écht kan beschermen. Toegeven aan negatieve gedachten wil ze niet meer. En met de hulp van God lukt haar dat: “Ik wil het bewijs zijn dat God je kan bevrijden van alles dat je gevangen houdt!” Mandisa praat in de Crystal Cathedral met dominee Schuller en zingt aansluitend het prachtige lied: He is allways with you”

"Dromen komen soms anders uit dan dat je ze hebt gedroomd"

Het is een uitspraak van Roelie de Boer, die aanstaande zondag onze studiogast is. Haar droom, het wonen, leven en werken in Frankrijk zag ze in vervulling gaan. Maar het was beslist geen droomreis om zover te komen. Ze schreef er een boek over: ‘Le Claud Rouge’, waarin ze naast de leuke kanten ook de tegenslagen en teleurstellingen beschrijft. Aan Jan van den Bosch vertelt ze hoe het wonen in Frankrijk ook tot een breuk met één van haar kinderen heeft geleid. Hoe ga je om met zo’n groot verdriet? In haar moeilijke perioden heeft Roelie de Boer vaak steun bij God gezocht en gekregen: “Ik heb ervaren dat God heel dicht bij kan zijn.”

Iedereen heeft wel eens een slechte dag, maand of week.

John MaxwellJohn C. Maxwell vertelt in zijn derde preek in de serie Kan jouw droom werkelijkheid worden over het omgaan met slechte dagen. Hij doet dat aan de hand van het Bijbelverhaal over Jozef, die in zijn leven veel slechte dagen kende. Maar Jozef liet zich daardoor niet negatief beïnvloeden. “Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je er mee omgaat.” Dat is een keus. Maxwell beschrijft drie belangrijke eigenschappen van Jozef in het omgaan met slechte tijden: Hij hielp anderen; was geduldig en hij was vergevingsgezind.  Niet eenvoudig, om als het je zelf niet zo best vergaat toch anderen te helpen om beter te worden. Jozef deed het. En is het niet vaak zo dat als wij een droom hebben wij deze graag morgen al zien uitkomen? Maar dromen hebben tijd nodig. En het moeilijkste van al:vergeving. Jozef vergaf zijn broers voor alles wat zij hem hadden aangedaan. Hoeveel ellende hij er ook van heeft gehad, hij wist dat het bijgedragen had aan de realisatie van zijn droom. En dat God de hele reis bij hem was.boek

Het nieuwste boek en de dvd van John C. Maxwell aan: Kan jouw droom werkelijkheid worden? is nu bij Hour of Power verkrijgbaar. Laat uw droom niet aan het toeval over! Het boek en de dvd helpen u bij het realiseren van uw droom. Het maakt het verschil tussen mislukking of succes.Kijk voor meer informatie op www.hourofpower.nl/winkel

 

Het is nu tijd om uw plaats voor de Kerstconcerten 2009 te reserveren.

kerstconcert

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Hour of Power een boeiend kerstconcert samengesteld. Met artiesten als Daniel Rodriguez, Christiane Engel, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry. Koor en orkest staan onder leiding van dirigent Marcel Koning. De presentatie is in handen van Jan van de Bosch. Mis het niet! Het is de gelegenheid om samen met andere trouwe kijkers van Hour of Power op bijzondere warme wijze de geboorte van Jezus Christus te vieren.Voor het reserveren van toegangskaarten kunt u terecht op www.kerstconcerten2009.nl . Of bel ons kantoor op het telefoonnummer 035-5380588 en zorg dat u verzekerd bent van een plaats.

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.


Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag de dvd 'Kan jouw droom werkelijkheid worden?'.

boek


Ja, ik word
donateur!Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. Toch komt niet elke droom tot leven. Wat is dan het verschil tussen een dromer en iemand die zijn droom werkelijkheid ziet worden? John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden en doet dat aan de hand van de grootste dromer aller tijden – Jozef. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-