GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 49 2009
 

Kerstconcerten 2009, U kunt er nog bij zijn.

KerstDe afgelopen weken hebben wij u via deze nieuwsbrief en via onze televisieuitzendingen geïnformeerd over de geweldige kerstconcerten die wij deze maand op diverse plaatsen in het land organiseren. Het wordt een echt feest, waarin we samen met kijkers van Hour of Power op een warme wijze de geboorte van Jezus zullen vieren. U kunt daar ook bij zijn. Er zijn voor enkele van de concerten nog plaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.kerstconcerten2009.nl . U kunt daar ook uw plaats reserveren. Doe het nu en beleef met ons een onvergetelijke avond.

 

Beste Vriend(in),

Aanstaande zondag heeft Hour of Power weer een zeer gevarieerde uitzending voor u in petto. Met Rebecca St. James, een jonge vrouw met principes. En met Ds. Jan Eerbeek die al vele jaren in gevangenissen werkt. Bill Hybles tenslotte spreekt in de Crystal Cathedral over de mooie kanten van de crisis. Dit alles afgewisseld met prachtige muziek maakt het zeer de moeite waard om aanstaande zondag om 8.00 of 9.00 uur weer af te stemmen op RTL5.


Rebecca St. James deed Jezus een persoonlijke belofte

Rebecca St. JamesDominee Schuller ontvangt de zangeres en schrijfster Rebecca St. James. Deze 22 jarige Australische woont al enige tijd in Amerika en is daar een veelgevraagd christelijke zangeres. Ze wordt zeer gewaardeerd om de duidelijke boodschappen in haar songs, die ze grotendeels zelf schrijft. Met dominee Schuller praat ze over haar principe om sex te bewaren voor in het huwelijk. Ze heeft er zelfs een heel boek over geschreven. "Geen eenvoudige opgave voor een aantrekkelijke jongedame", volgens Schuller. Voor Rebecca is het echter een logisch gevolg van haar belofte aan zichzelf en aan Jezus Christus.

 

In de wereld van God is er altijd hoop

Jan EerbeekHet is een uitspraak van Ds. Jan Eerbeek die zondag met Jan van den Bosch spreekt over zijn werk als gevangenisdominee. In het gesprek vertelt hij dat criminelen méér zijn dan het delict waarvoor ze opgesloten zijn. Er is ook een keerzijde. In zijn gesprekken met gedetineerden heeft Eerbeek het vaak over de dromen en idealen van de mens die tegenover hem zit. Vaak willen zij hun leven veranderen en kiezen voor een nieuwe levensweg. Als Christenen kunnen wij hen helpen. Net als Jezus, die aan het kruis te midden van twee misdadigers hing en één van hen genade schonk. In de gevangenis ontdekken veel mensen het gebed. Dat is vaak niet eenvoudig. Daarom is Eerbeek blij met de actie van Hour of Power om met uw hulp gratis gebedsboekjes uit te delen aan gevangen. Helpt u mee?

Speciale kerstactie voor gedetineerden

gedetineerdeBinnenkort vieren wij weer de geboorte van Christus. Zou het niet fantastisch zijn als de Kerst dit jaar voor vele gedetineerden een positieve ommekeer in hun leven tot gevolg heeft? In samenwerking met Ds. Jan Eerbeek en zijn 60 collega predikanten van de Dienst Justitiële Inrichtingen willen wij zoveel mogelijk van de 50.000 gevangenen  die ons land telt, gratis het gebedenboekje '1 minuut voor God' aanbieden. Zodat zij kennis kunnen maken met de God die van hen houdt. Helpt u mee? Voor elke 5 euro die wij als donatie ontvangen kunnen wij één gedetineerde een boekje overhandigen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekening 13800 t.n.v. Hour of Power, Laren onder vermelding van 'kerstactie gedetineerden'.

Wilt u voor uzelf ook de gebedenboekjes bestellen dan kan dat hier.

 

Het beste handboek voor crisisbestrijding is de Bijbel

Bill HybelsBill Hybels is deze week de gastspreker in de Crystal Cathedral. Hij geeft leiding aan de Willowcreek Church in Chicago. Een stad waar de economische crisis ook hard heeft toegeslagen. Maar in zijn preek maakt Hybels geen drama van de crisis. Een crisis is onvermijdelijk. Iedereen maakt die in zijn leven wel eens mee. Daarom kijkt Hybels vooral naar alle mooie ontdekkingen die je tijdens de crisis kunt doen. Bijvoorbeeld dat in de Bijbel helder is omschreven hoe we met een mindere periode moeten omgaan. Hoe belangrijk het is om juist dan vertrouwen in God te hebben en naar zijn richtlijnen te handelen. Nu, al tijdens de crisis! Als je dat doet zul je heel veel moois ontdekken dat je een sterker mens maakt. Wacht niet tot de crisis weer voorbij is. Geef je vertrouwen nu aan God en je hoeft je nooit meer zorgen te maken.

Wij bedanken 546 nieuwe donateurs; mogen we u binnenkort ook begroeten?

In onze ambitie om in 2009 nog 1000 nieuwe donateurs in te schrijven zijn we inmiddels ruim over de helft. Daar zijn we geweldig blij mee en hebben er veel vertrouwen in dat we onze doelstelling gaan halen. Wordt u ook donateur? We hebben u hard nodig, want zonder donateurs kunnen wij onze wekelijkse uitzending niet maken. Wij stellen het zeer op prijs als ook u wilt overwegen ons te steunen. Om u aan te melden als donateur klikt u hier. We hebben een mooi welkomstgeschenk voor u in petto in de vorm van het boek Crisis?! Wordt een denker vanuit mogelijkheden.


Bent u al donateur dan wilt u misschien overwegen om uw bijdrage te verhogen of kent u andere mensen die u over het donateurschap kunt vertellen. U helpt er ons enorm mee.

bedankt!

 

[Naar begin]

 

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u op [PREFERENCES].


 

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek Crisis?! Wordt een denker vanuit mogelijkheden.


Crisis Ja, ik word
donateur!


Verloopt de verwezenlijking van uw dromen en doelstellingen moeizaam, terwijl het ook een klinkend succes zou kunnen zijn? Staat het huilen u nader dan het lachen? Gaat u gebukt onder problemen, bent u gefrustreerd door ontmoedigingen, somber door zorgen? Is het leven een sleur, bent u het zat en gebeurt er niets waar u nog gelukkig van wordt?
Dan is dit boek u op het lijf geschreven! Een uitgelezen kans om uw instelling en uw leven te veranderen....

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

 

Onze december cadeautips

kalender

Onze Vader Kalender 2010

NU € 10,00

CD kinderbijbel

God gaat altijd met je mee, deel 1 CD voorleesverhalen uit de kinderbijbel NU € 7,50

CD kinderbijbel

God gaat altijd met je meer, deel 2 CD voorleesverhalen uit de kinderbijbel NU € 7,50

andere aanbiedingen

Onderzetters

Set van 7 Hour of Power onderzetters NU: € 5,00

Verjaardagskalender

Verjaardagskalender "Liefde is..." NU voor € 5,00

Sleutelhanger hart NU: € 5,00

Voor meer informatie en voor ons volledige aanbod klikt u

 

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-