GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 05 2010
 

Beste vriend(in),

Wilt u een leven zonder limits? Dan is de uitzending van aanstaande zondag absoluut een aanrader! U krijgt voorbeelden te zien en te horen van mensen die barrières doorbreken en een onbegrensd leven leiden. Hoe groot uw barrière ook is; u kunt hem overwinnen!


Jason FrennDoorbreek uw barrières!

U wilt verder komen in uw leven, maar stuit telkens weer op barrières. Onzekerheid, angst, incapaciteit, noem maar op. Als u denkt dat die onoverwinnelijk zijn, dan heeft u het mis. Jason Frenn vertelt u waarom. Met wonderlijke voorbeelden, ook uit zijn eigen leven. Het wonderlijke van God is: Hij heeft de macht om u als individu te benaderen. Hoe gigantisch uw barrières ook lijken te zijn; God is in staat ze te doorbreken!

 

Rob HondsmerkHoe kan dit gebeuren?!

Stel je voor: je krijgt een kind aan de telefoon dat zegt ‘ik word seksueel misbruikt’. Bij Stichting Chris gebeurt het dagelijks. Rob Hondsmerk is de aanvoerder van het team van ruim 500 vrijwilligers. Hij praat met Jan van den Bosch over de meest kwetsbaren onder ons en over het onrecht dat hen wordt aangedaan. Maar ook over zijn eigen worstelingen: “Hoe is het mogelijk dat dit gebeurt?!”.

 

John GonlehAls íemand geen hoop meer had…

…dan was hij het wel. “Het schieten stopte. Ineens besefte ik dat ik nog leefde. Ik probeerde me te bewegen, maar dat ging heel moeilijk. Wat drukte toch zo zwaar op me? Ik kon niks zien. Er zat iets in m’n ogen, iets nattigs.” Het zijn de woorden van John Gonleh uit Liberia, die aan Sheila Schuller Coleman zijn verhaal vertelt. Een aaneenrijging van wonderen in een – naar de mens  gesproken – uitzichtloos leven. Maar God…!

 

Roger WilliamsMr. Piano: onzelfzuchtig talent

Hij is de best verkopende pianist aller tijden. Niet voor niets wordt hij ‘Mr. Piano’ genoemd. Ds. Schuller – en velen met hem – was ongelooflijk enthousiast toen Roger Williams in de jaren ’70 piano begon te spelen in de Crystal Cathedral. Inmiddels heeft hij daar ontelbare keren prachtig gespeeld. Nooit heeft hij er een cent voor gevraagd. Luister naar zijn prachtige vertolking van ‘Wat de toekomst brengen moge’.


Gezocht: ICT-beheerder

Hebben computers geen geheimen voor jou? Verdwijnen problemen bij jou als sneeuw voor de zon? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken! Ga snel naar onze website voor een volledige functie-omschrijving.


 

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u op [PREFERENCES]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag de DVD "kan uw droom werkelijkheid worden?" van John Maxwell.


Droom Ja, ik word
donateur!
 

Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. Toch komt niet elke droom tot leven. Wat is dan het verschil tussen een dromer en iemand die zijn droom werkelijkheid ziet worden? John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden en doet dat aan de hand van de grootste dromer aller tijden – Jozef. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-