GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 06 2010
 

Beste vriend(in),

Bent u ontmoedigd? Ziet u geen perspectief? Of hebt u gewoon behoefte aan inspiratie? Dan zit u weer goed bij Hour of Power aanstaande zondag! Een uitdagende preek, inspirerende gasten en natuurlijk prachtige muziek. Wees erbij!


Dr. Timothy BrownU bent aan de beurt

Leven in overvloed. Een overvloed van liefde, genade, vrede, troost, voorziening, bemoediging, enzovoort. Wie wil dat niet?! Alleen God kan het volle leven geven waar we zo naar verlangen. Bent u angstig? Gaat u gebukt onder depressie? God is in staat leven te brengen waar dood is. God heeft een verhaal geschreven, waarin u een onvervangbare rol hebt te vervullen. U bent aan de beurt. Dr. Timothy Brown daagt u uit in zijn prediking: sta op en speel uw rol!

 

Jan Wolters'Moet ik dan de hele dag aan Toon Hermans denken?'

Op zijn 51ste werd hij ernstig ziek. De artsen gaven hem hooguit nog een week. Dit jaar hoopt Jan Wolters zijn 71ste verjaardag te vieren. Toen hij op reis was in Amerika bracht een portier van zijn hotel hem naar de Crystal Cathedral. Hij werd geraakt door de positiviteit van ds. Schuller. Met Jan van den Bosch praat hij over zijn strijd én zijn overwinning.

 

Hank Hough en ProphetWat een labrador u kan
vertellen?

Dit keer een wel heel bijzondere gast in de Crystal Cathedral. Geen tweevoeter, maar een viervoeter. Hij is een labrador, heet Prophet (profeet) en wordt vergezeld door zijn baas Hank Hough. Hank combineert humor met simpele en tijdloze Bijbelse waarheden door honden te gebruiken als visuele illustratie. Het is Gods verlangen dat wij ten volle leven en Hank demonstreert met zijn hond Prophet hoe wij dat volle leven kunnen leiden. Dit mag u niet missen!

 

The Kat TrioThe Kat Trio: inspirators uit Rusland

Ze spelen elk genre, maar houden vooral van klassieke en geïnspireerde muziek. The Ekaterinburg Trio, of ook wel The Kat Trio genoemd, is te gast in de Crystal Cathedral. Begonnen in Ekaterinburg, Rusland, spelen ze nu veelal in Amerika waar ze steeds weer met groot enthousiasme worden ontvangen. U hoort onder meer hun prachtige vertolking van de oude hymne ‘Be thou my vision’.


Crisis?!Verloopt de verwezenlijking van uw dromen en doelstellingen moeizaam, terwijl het ook een klinkend succes zou kunnen zijn? Staat het huilen u nader dan het lachen? Gaat u gebukt onder problemen, bent u gefrustreerd door ontmoedigingen, somber door zorgen?

Dan is dit boek u op het lijf geschreven! Een uitgelezen kans om uw instelling en uw leven te veranderen.... Nooit meer ‘Ik kan het niet!'.

Ontdek hoe minderwaardigheidscomplexen en gevoelens van ontoereikendheid als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen. Leer om problemen te veranderen in unieke uitdagingen, buitenkansen en nieuwe mogelijkheden.

Alles naar het voorbeeld van de grootste denker vanuit mogelijkheden aller tijden: Jezus Christus. Word zelf ook een denker vanuit mogelijkheden!

Bestel hier uw exemplaar!

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u op [PREFERENCES]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag de DVD "kan uw droom werkelijkheid worden?" van John Maxwell.


Droom Ja, ik word
donateur!
 

Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. Toch komt niet elke droom tot leven. Wat is dan het verschil tussen een dromer en iemand die zijn droom werkelijkheid ziet worden? John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden en doet dat aan de hand van de grootste dromer aller tijden – Jozef. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-