GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 13 2010
 

CC koorBeste vriend(in),

Kijk aanstaande zondag naar een prachtige Paasuitzending van Hour of Power. Schitterende muziek, een preek van ds. Schuller en een boeiende gast. Én een duik in de Hour of Power-geschiedenis van Paasuitzendingen. Van harte aanbevolen!


ds. SchullerHeuglijk nieuws!

Luister naar een bemoedigende Paasboodschap van ds. Schuller. Geen enkele religieuze leider of filosoof, niemand die ons denken heeft beïnvloed, heeft ooit gezegd: ‘Ik zal met jullie zijn tot de voltooiing van deze wereld.’ Het waren Jezus’ laatste woorden. Hij leeft en Hij is bij u. Hij zal u nooit in de steek laten!

 

 

Ron van der Spoel"Dit móet je weten!"

Hij is een enthousiaste predikant van een grote gemeente in Amersfoort. Zo groot zelfs dat hij twee keer op een ochtend moet preken. Voor Ds. Ron van der Spoel is dat geen probleem, want hij heeft een passie voor preken. Met Jan van den Bosch gaat hij in gesprek over de geweldige boodschap van Pasen.

 

 

CC koorMuzikale verrassingsmix

Er is veel prachtige muziek in deze uitzending. Het koor zingt natuurlijk de schitterende vertrouwde Paasliederen. De u allen wel bekende Roger Williams zal voor u optreden. Daarnaast zijn er nog een aantal muzikale verrassingen. Dat wordt genieten!


Gebedsverzoek

De kruisweg

We klagen vaak over het kruis dat we moeten dragen, maar we realiseren ons niet dat het ons voorbereid voor de kloof in de weg die God ziet en wij niet. Bekijk de volledige strip op onze website.


[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Word nu donateur van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn en gun anderen dat zij ook gesteund kunnen worden door onze uitzendingen. Als blijk van dank sturen wij u graag de DVD Kan uw droom werkelijkheid worden? van John Maxwell.


Droom Ja, ik word
donateur!
 

Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Begin uw dag goed!

Meld u dan aan voor ons Gebed van de Dag. Elke dag ontvangt u een inspirerend, bemoedigend of vertroostend gebed, waar u kracht uit kunt putten om uw bergen te trotseren. Klik hier om uw dag goed te beginnen!

 

Namens het hele team van Hour of Power wensen wij u gezegende Paasdagen!

CC koor

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-