GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 14 2010
 

Beste vriend(in),

Bent u op zoek naar uw doel in het leven? Kijk aanstaande zondag dan naar een nieuwe uitzending van Hour of Power. De preek en de gasten zullen u inspireren, bemoedigen en verder helpen!


Herman CainWandelt u in uw bestemming?

Luister naar spreker Herman Cain en u komt erachter. Uw bestemming in het leven bestaat uit twee dimensies: allereerst uw doel vinden en vervolgens er in wandelen. Het vinden is een continue proces dat God aan ons openbaart als wij er klaar voor zijn. Er in wandelen is een keuze.

 

 

Rosephanye PowellWie bedenkt al die koormuziek?

Vraagt u zich wel eens af wie al de prachtige koormuziek schrijft die u elke zondag weer hoort? Rosephanye Powell is één van hen. Ze behoort tot de allerbekendste vrouwelijke zwarte Amerikaanse koorcomponisten. Aan Sheila Schuller-Coleman vertelt ze waarom het een Godgegeven talent is. Ze is tevens artiest in de Chrystal Cathedral en zingt het welbekende Swing Low, Sweet Chariot.

 

Ferdi van den BerghGeraakt door toewijding

Hij heeft acht jaar in New York gewerkt als buschauffeur op een afgedankte gele schoolbus. Ferdi van den Bergh bracht duizenden kinderen naar de zondagschool van Bill Wilson. Hij is te gast bij Jan van den Bosch en praat over zijn grote droom: een sociaal winstgevend pretpark in Oeganda. Voor meer info: www.tjeko.nl.
Begin uw dag goed!

Meld u dan aan voor ons Gebed van de Dag. Elke dag ontvangt u een inspirerend, bemoedigend of vertroostend gebed, waar u kracht uit kunt putten om uw bergen te trotseren. Klik hier om uw dag goed te beginnen!

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Heeft u een droom?

Dan moet u beslist in het bezit komen van de DVD Kan uw droom werkelijkheid worden? van John Maxwell. U kunt deze DVD gratis ontvangen als u maandelijks donateur wordt van Hour of Power. Zijn de uitzendingen van Hour of Power u tot steun en bemoediging? En wilt u weten hoe uw droom werkelijkheid kan worden? Word dan nù donateur!


Droom Ja, ik word
donateur!
 

Jezus vroeg hem:
‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

Gebedsverzoek

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-