GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 17 2010
 

Beste vriend(in),

U hebt een verlangen, een wens, een droom. Heeft u daarbij eens wel eens gedacht: ‘ik ben te oud’ of ‘als ik slimmer was, dan…’ of ‘ik mis het talent’? Dan moet u aanstaande zondag zeker kijken naar een nieuwe uitzending van Hour of Power. Laat u bemoedigen!


Jim PennerWaar wacht u nog op?

God heeft een geweldig plan voor uw leven. Het enige wat u hoeft te doen, is in beweging komen. Jim Penner stelt u in zijn preek de vraag: waar wacht u nog op? Iemand die u toestemming geeft om het leven te leven dat u wilt? Stop met luisteren naar mensen om u heen en begin te luisteren naar God!

 Tom OsborneGemaakt voor vriendschappen

Hij speelde negen seizoenen bij het footballteam de Dallas Cowboys en won drie Super Bowls. Daarvoor was Chad Hennings piloot bij de Amerikaanse Luchtmacht en vloog hij meer dan veertig humanitaire missies. Ds. Schuller interviewt de bijna twee meter lange Chad over zijn boek Rules of Engagement.


Henk en Birgit TiebenGepensioneerd en druk

Bij Jan van den Bosch is een bekende gast terug, Prof. dr. Bob Smalhout. Gespreksonderwerp ditmaal is onder meer zijn leven als gepensioneerde. Mensen vragen hem regelmatig wanneer hij het rustiger aan gaat doen. ‘Moet ik dan hele middagen een lullig balletje in een lullig gaatje gaan slaan?’, is vervolgens zijn reactie. Wederom een openhartig gesprek met verrassende eye-openers.

In tegenstelling tot het programmaoverzicht zal het interview met Prof. dr. Lans Bovenberg zondag 30 mei om 9 uur en zondag 6 juni om 8 uur worden uitgezonden.Kevin LeVarKom thuis

Vijf jaar oud was ze toen Chariya Bissonette haar entree in de muziekwereld maakte. Ze zong in de in Amerika welbekende Bob Hope Christmas show. De afgelopen vijftien jaar heeft ze voor Disney gewerkt als zangeres. ‘Het is nooit te laat om thuis te komen’, zingt de tegenwoordige aanbiddingleider.[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

9 mei: Moederdag

Voor moeder

Verras uw moeder met deze prachtige ketting, in luxe geschenkdoosje. Het hartje is gevuld met kleine kristalletjes, waardoor het prachtig schittert.

Bestel het uiterlijk 5 mei, dan heeft u het cadeau op tijd in huis.

Bestel nu!


Kom voor onze Vader zingen op Vaderdag!

GebedsverzoekDit jaar organiseren we samenzangbijeenkomsten. Samen met u gaan we de prachtige liederen uit de Crystal Cathedral zingen. De eerste staat al voor de deur:

zondag 20 juni as. om 14.30 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-