GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 18 2010
 

Beste vriend(in),

Aan alle moeders: een fijne Moederdag gewenst! Begin Moederdag goed en kijk aanstaande zondag weer naar een nieuwe uitzending van Hour of Power.


Sheila Schuller-ColemanStijg boven uw zorgen uit!

Kent u stormen in uw leven? Luister dan naar Sheila Schuller-Coleman en ontdek hoe u boven uw stormen kunt uitstijgen. Stel uw leven voor als een luchtballon. Die ballon wordt naar beneden getrokken door vijf veel voorkomende zorgen. Maar het goede nieuws is dat God vijf redmiddelen heeft, die uw levensballon zullen doen stijgen. 

Marco van den BergOp een haar na...

Het scheelde maar weinig of Marco van den Berg was er niet meer geweest. Op zijn 17de werd in een vechtpartij bijna zijn nek doorgesneden. Toen hij op een zondagmorgen met een kater op de bank zat te zappen, werd hij gegrepen door Hour of Power. Nu is hij een gelukkig man en vader van twee kinderen. ‘Elke dag is een feest’, aldus Marco die deze zondag te gast is bij Jan van den Bosch.

 

Kristy CavinderDubbel gekroond

Kristy Cavinder is te gast in de Crystal Cathedral en gaat met ds. Schuller in gesprek over haar ervaringen in de Missverkiezingen. Recent werd ze Miss Californië en in de daaropvolgende Miss Amerika verkiezing eindigde ze op de tweede plaats. Kristy is afgestudeerd aan de Crystal Cathedral High School, een school voor podiumkunsten, en werkt als staflid voor de Crystal Cathedral Ministries.

 

Tom Tipton

Dynamisch, inspirerend en helend

Hij is een bekende artiest in de Crystal Cathedral. Ongeacht zijn inmiddels hoge leeftijd zingt Tom Tipton nog steeds de sterren van het glazen dak. Hij is één van Amerika’s meest begiftigde zangers. ‘Tom communiceert wonderbaarlijk. Niet alleen door zijn uitmuntende stem, maar door zijn zachte karakter.’
Broers Henri en Paul Nouwen geëerd

Nouwens geëerdWanneer wij Hour of Power kijkers vragen naar hun favoriete uitzending weten we het antwoord eigenlijk al: “De serie van Henri Nouwen, U bent geliefd.” De vriendelijke en integere man heeft vele harten veroverd. Vorige week werd hij geëerd in zijn geboorteplaats Nijkerk. Het Gelderse dorp kent sindsdien een nieuwe straat: de Henri Nouwenstraat.


Nouwens geëerdLaura en Raphael Nouwen (nicht en neef) verrichten de onthulling van de straatnaam in het bijzijn van onder meer Monique Nouwen-Walrave, weduwe van Paul Nouwen. Zij onthulde een plaquette aan het geboortehuis van de beide broers aan de Vetkamp 10.

Henri Nouwen werd op 23 januari 1932 geboren en was tot zijn dood op 21 september 1996 katholiek priester, hoogleraar en werkte in de Ark-gemeenschap in Toronto. Paul Nouwen werd op 18 juli 1934 geboren en overleed 18 mei vorig jaar. Hij werd vooral bekend als voorzitter van de ANWB.


Eindelijk thuisEindelijk thuis van Henri Nouwen

Henri Nouwen nodigt ons uit om Rembrandts meesterwerk, dat de parabel van de scheppende, onvoorwaardelijke en bevrijdende liefde van God op onnavolgbare wijze afbeeldt, op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen.

Bestel nu!

Eindelijk thuisU bent geliefd! door Henri Nouwen

Nouwen weet op eenvoudige wijze tot de kern te komen van waar het in ons leven om draait: te weten dat wij Gods geliefde kinderen zijn. U bent geliefd, dat kunnen we niet vaak genoeg horen!

Bestel nu!

 

Als u het boek en de dvd samen bestelt, krijgt u € 3,50 korting! Klik hier voor het boek én de dvd. Heeft u liever een video, klik dan hier.

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Nieuw Bijbels dagboek met prachtige foto's van Ken Duncan

Word nu donateur en ontvang het GRATIS!

Droom

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan. Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Het dagboek is leverbaar na
20 mei 2010.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.

Kom zingen voor onze Vader op Vaderdag!

GebedsverzoekDit jaar organiseren we samenzangbijeenkomsten. Samen met u gaan we de prachtige liederen uit de Crystal Cathedral zingen. De eerste staat al voor de deur:

zondag 20 juni as. om 14.30 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!


Jezus vroeg hem:
‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

Gebedsverzoek

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-