GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 22 2010
 

Beste vriend(in),

Maakt u ellende mee in uw leven? Dan moet u aanstaande zondag zeker kijken naar een een nieuwe uitzending van Hour of Power. U zult ontdekken dat bij de pakken neerzitten geen optie is. Kijk aanstaande zondag en laat u bemoedigen!


Scheila Schuller ColemanNiet bij de pakken neerzitten

Vraagt u zich wel eens af waarom u tijden van moeite meemaakt? Het antwoord staat in Romeinen 5 en Sheila Schuller Coleman spreekt daar over. Elk mens krijgt ellende te verduren in zijn of haar leven. Het is niet de bedoeling dat we bij de pakken gaan neerzitten, maar juist het tegenovergestelde doen: blij zijn en God danken onder alles. Waarom? Kijk aanstaande zondag en u krijgt het antwoord!
Zijn houvast is zijn geloof

André Rouvoet

Met de verkiezingen in het vooruitzicht heeft André Rouvoet een spannende tijd voor de boeg. Onze demissionaire vicepremier is te gast bij Jan van den Bosch en praat met hem over alles wat hem bezighoudt. Een belangrijk onderwerp is jeugd en gezin, omdat deze onder Rouvoets verantwoordelijkheid vallen binnen zijn taak in de regering. Volgens Rouvoet doet de jeugd in Nederland het goed.Scott RigsbyWat bij mensen onmogelijk is...

18 jaar was hij toen Scott Rigsby een afschuwelijk ongeluk meemaakte en zijn beide benen verloor.
De daaropvolgende tien jaar was een opeenstapeling van ziekenhuisbezoeken, operaties en een heftige strijd tegen angst en depressie. Het heeft hem niet klein gekregen. Integendeel, hij heeft een verschil gemaakt in het leven van miljoenen mensen. Ds. Schuller gaat met Scott in gesprek naar aanleiding van zijn boek Unthinkable.
Christy SutherlandIt is well with my soul

Tijdens de Hour of Power Kerstconcerten zong Sharon Kips het welbekende It is well with my soul. Aanstaande zondag zal Christy Sutherland het prachtige lied vertolken. Christy zingt al haar hele leven en komt oorspronkelijk uit Texas. Daarnaast zal het jeugdige koor van de Crystal Cathedral Academy voor u zingen. Ook deze zondag kunt u dus weer genieten van mooie muziek.
Uit onze webshop

Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkhedenWilt u meer bereiken in uw leven? Dan is dit boek voor u geschreven. Op een eenvoudige manier reikt ds. Schuller u stappen aan om de crisis in uw leven te overwinnen. Ontdek zelf hoe gevoelens van minderwaardigheid of ontoereikendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Leer om problemen te veranderen in unieke uitdagingen, buitenkansen en nieuwe mogelijkheden!

Bestel nu!

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Kom zingen voor onze Vader op Vaderdag!

Samen zingenDit jaar organiseren we samenzangbijeenkomsten. Samen met u gaan we de prachtige liederen uit de Crystal Cathedral zingen. De eerste staat al voor de deur:

zondag 20 juni as. om 14.30 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

Om alvast in de sfeer te komen...

Samenzang

Op deze CD staan 23 van de mooiste liederen uit de Crystal Cathedral. Heeft u hem nog niet?
Speciale aanbieding: € 15,-!

Bestel nu!

20 juni: Vaderdag

Voor Vader

Verras uw vader met deze prachtige Eagle klok met bemoedigende tekst!

Bestel het uiterlijk 15 juni om het op tijd aan uw vader te kunnen geven.

Bestel nu!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-