GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 31 2010
 

Beste vriend(in),

Begin uw zondagmorgen goed met Hour of Power! Aanstaande zondag kunt u kijken naar twee verschillende uitzendingen. Allereerst om 8 uur een dienst met Sheila Schuller Coleman en vervolgens kunt u om 9 uur luisteren naar Ds. Schuller. Allebei van harte aanbevolen!


Uitzending van 8 uur Klik hier voor de uitzending van 9 uur

 

Sheila Schuller ColemanLessen in Genade

Ze ging jarenlang met een enorm schuldgevoel door het leven dat haar telkens onderuit haalde. Net als veel mensen was ze teleurgesteld in zichzelf en dacht ze dat God dat ook was. Totdat ze met Gods genade in aanraking kwam. Zondag spreekt Sheila Schuller Coleman, dochter van ds. Schuller, over de lessen die ze leerde over genade.

Steven TichelmanIn zijn nekvel gegrepen

Steven Tichelman voerde jarenlang het commando op grote schepen en onderzeeërs van de koninklijke marine. Uiteindelijk schopte hij het tot Schout bij Nacht; de op een na hoogste rang bij de marine. Terwijl Steven vaak diep onder water aan het werk was, dreef zijn geloof stuurloos aan de oppervlakte. Zondag vertelt hij aan Jan van den Bosch hoe de Heer hem naar eigen zeggen in zijn nekvel greep.

Ben UtechtSpeler van beroep, volgeling uit verlangen

Hij is football speler van beroep, maar noemt zichzelf volgeling van Jezus uit verlangen. Ben Utecht groeide op als zoon van een dominee en was altijd met sport bezig. Vlak voordat hij zijn intrede zou maken in de grootste Amerikaanse competitie, liep hij een zware blessure op. Zondag vertelt Ben aan dominee Schuller zijn verhaal en zal hij een lied zingen.Uitzending van 9 uur Ga terug naar de uitzending van 8 uurRobert H. SchullerMet Jezus kunnen wij ten volle leven

Het onmogelijke, mogelijk maken. Dat is waar het in het leven om draait. In zijn preek haalt Ds. Schuller enkele voorbeelden uit de geschiedenis aan waar doorzetters het schijnbaar onmogelijke toch realiseerden. Als u het woord onmogelijk uit uw woordenboek schrapt en als u Jezus in uw hart sluit wordt u vanzelf een denker vanuit mogelijkheden.

Matthijn BuwaldaGeen gewone liedjes

Het zijn geen gewone liedjes die Matthijn Buwalda schrijft, maar luisterliedjes met een dubbele bodem. Je moet zijn liederen vaker horen om de diepere betekenis van de teksten te begrijpen. Bijvoorbeeld in het lied “schreeuw naar de hemel” dat hij live voor ons zingt. Het zijn persoonlijke gevoelens van de zanger, die vooral jongeren raken. “Maar ik had laatst ook een positieve reactie van een mevrouw van 80”, zo vertelt Matthijn aan Jan van den Bosch.

Austin GutweinJong, maar niet onverschillig

Als 9 jarig jochie zag hij een film over de moeilijke leefomstandigheden van een weesmeisje in Afrika. Het inspireerde Austin Gutwein tot actie. Hij bedacht een manier om door middel van zijn favoriete en in Amerika immens populaire sport basketbal geld in te zamelen. Inmiddels al meer dan 1,5 miljoen. Met dat geld liet hij scholen bouwen en voorzag hij weeskinderen van voedsel, kleding en medische verzorging. Met passie en groot enthousiasme vertelt hij aan Sheila Coleman-Schuller zijn verhaal.GRATIS voor nieuwe donateurs!

Droom

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek
in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan.
Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek?
Door donateur te worden en het te ontvangen
als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Maak een
TV-opname van
Hour of Power
mee!


met Robby Schuller

Robby Schuller

Robby Schuller is de kleinzoon van Ds. Schuller. Hij is al een paar keer in Nederland geweest en heeft op diverse plekken gesproken. Ook heeft hij tijdens een aantal Hour of Power Israëlreizen de groep begeleidt en de dagelijkse overdenkingen verzorgd.
Robby is inmiddels behoorlijk populair onder het Nederlandse Hour of Power kijkerspubliek.

Op 17 en 20 september houdt Robby een aantal spreekbeurten, waarbij TV-registratie zal plaatsvinden. Reserveer deze dagen alvast in uw agenda, want er is plaats voor maximaal 200 mensen!

Gedetailleerde informatie volgt nog, dus houd onze (e-mail) nieuwsbrieven in de gaten!


Samen Zingen in Kampen
op 18 september


Speciale gasten:

Robby Schuller
Johan Smoorenburg (Haïti)

Samen zingen


Woont u in het oosten van het land of kon u er de vorige keer niet bij zijn? Dan heeft u in september opnieuw de kans:

zaterdag 18 september as.
om 20 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

DVD
van Nick Vujicic

DVD Nick Vujicic

Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Degenen die hem kennen, zijn erg onder de indruk van Nick en zijn manier van spreken. Hij is 27 jaar en zijn verhaal is ongelooflijk.

Hour of Power heeft speciaal voor u een dvd samengesteld met drie van Nicks krachtige boodschappen, een interview en twee docufilmpjes over het leven van Nick (€ 19,50).

Bestel nu!

 


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-