GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 37 2010
 

Beste vriend(in),

Staat u voor uitdagingen in uw leven? Heeft u conflicten op te lossen? Of wilt u vreugde in uw leven ervaren? Dan zit u zondagmorgen goed bij Hour of Power! Om 8 uur eerst een bemoedigende preek van Ds. Schuller en om 9 uur een judoles in zelfbeheersing van Dan Chun. Van harte aanbevolen!


Uitzending van 8 uur Klik hier voor de uitzending van 9 uur

 

RHSVerander uw verdriet in vreugde!

Bestel nu!Bent u terneergeslagen? Staat het huilen u nader dan het lachen? Dan heeft Ds. Schuller een bemoedigende boodschap voor u. U denkt misschien dat het onmogelijk is, maar u kunt elke dag vreugde beleven. Diepe, innerlijke blijdschap. Hoe? Luister naar Ds. Schullers boodschap en ontdek vier principes die u zullen helpen om uw verdriet in vreugde te veranderen.
Edward de KamHart voor jongeren

Tranen in zijn ogen en een brok in zijn keel. Dat krijgt Edward de Kam als twintig jongeren hun leven aan Jezus geven. Of als één jongen weer het goede pad opgaat. Edward is directeur van Youth for Christ, één van de grootste christelijke jongerenorganisaties in Nederland. Met 200 betaalde medewerkers en 4000 vrijwilligers zetten zij zich in voor jongeren in Nederland. Zwaar werk, maar zo waardevol…James BrownBetrokken bij u en uw toekomst

Miljoenen kijkers kennen hem als sportcommentator en voormalig atleet. James Brown is te gast in deCrystal Cathedral en onthult aan Sheila Schuller Coleman een heel andere kant van zijn karakter. Dit naar aanleiding van zijn boek Role of a Lifetime, waarin hij zijn lezers helpt om betekenis en voldoening te vinden. “Want”, zegt James, “er is een God die betrokken is bij jou en je toekomst.”


Uitzending van 9 uur Ga terug naar de uitzending van 8 uur

Dan ChunVan wit naar zwart

Slaat uw zelfbeheersing op de vlucht in het omgaan met moeilijke mensen? Dan is deze boodschap van Dan Chun voor u! Het hebben van zelfbeheersing is hetzelfde als het uitoefenen van judo, met dien verschil dat zelfbeheersing altijd leidt tot een succesvol eind. Luister naar Dan en leer zelfbeheersingsjudo in de conflicten en uitdagingen van uw leven. Aan het einde van de preek verruilt u uw witte band voor een zwarte!
Dan ChunDominee met HIV besmet

Shane Stanford
lijdt aan de bloedziekte Hemofilie. Zijn bloed mist een stollingsfactor, waardoor het niet uit zichzelf stolt. Op zijn 16e onderging hij een bloedtransfusie met het gevolg dat hij werd besmet met het HIV-virus. Shane is echtgenoot, vader en dominee van een grote kerk in Florida. Samen met zijn vrouw Pakey is hij te gast in de Crystal Cathedral en gaat met Sheila Schuller Coleman in gesprek naar aanleiding van zijn boek A Positive Life.

Dan ChunMet hart en ziel

Deze week is in Nederland de week van de eenzaamheid. Eén op de tien Nederlanders voelt zich vreselijk eenzaam. Het Leger des Heils zet zich met hart en ziel in juist voor die mensen. Bij Jan van den Bosch zijn de nieuwe commandanten van Leger des Heils in Nederland te gast: Hans en Marja van Vliet. Zij gaan met Jan van den Bosch in gesprek over wat hen motiveert om mensen in nood te helpen. En ze praten over hun spannende tijd bij de Papua’s…
GRATIS voor nieuwe donateurs!

Droom

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek
in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan.
Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek?
Door donateur te worden en het te ontvangen
als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Aanstaande zaterdag is het zo ver!

Samen Zingen
met Hour of Power


Speciale gasten:

Robby Schuller
Johan Smoorenburg (Haïti)

Samen zingen


We nodigen u van harte uit voor onze tweede samenzang bijeenkomst in Kampen.

zaterdag
18 september
om 20.00 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

Binnenkort
opnieuw bij Hour of Power!

RHS

Henri Nouwen
U bent geliefd!


Nog even en hij is weer bij Hour of Power te zien met zijn prachtige prekenserie U bent geliefd. De inmiddels overleden Henri Nouwen was een geliefd geestelijk leider en zijn eenvoudige waarheden hebben over de hele wereld veel harten geraakt. Omdat de reacties op zijn prekenserie U bent geliefd altijd zeer positief zijn, hebben we besloten om zijn geliefde serie te herhalen.

Op 17, 24 en 31 oktober is Henri Nouwen opnieuw te bekijken en te beluisteren bij Hour of Power. Zet deze dagen vast in uw agenda, zodat u ze niet kunt missen!


DVD
van Nick Vujicic

DVD Nick Vujicic

Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Degenen die hem kennen, zijn erg onder de indruk van Nick en zijn manier van spreken. Hij is 27 jaar en zijn verhaal is ongelooflijk.

Hour of Power heeft speciaal voor u een dvd samengesteld met drie van Nicks krachtige boodschappen, een interview en twee docufilmpjes over het leven van Nick (€ 19,50).

Bestel nu!

 


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-