GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 41 2010
 

Beste vriend(in),

Kijk de komende drie zondagen naar een prachtige prekenserie van Henri Nouwen met een thema dat u zeker zal aanspreken. De uitzending bestaat uit nieuwe en herhaalde elementen. Van harte welkom aanstaande zondag bij Hour of Power. We schrijven het niet vaak, maar dit programma mag u niet missen!


Sheila SchullerWie ben ik?

Dagenlang heeft hij voor het beroemde schilderij van Rembrandt gezeten. De terugkeer van de verloren zoon. Het was de inspiratiebron van Henri Nouwen voor zijn populaire prekenserie U bent geliefd. Deze week kunt u kijken en luisteren naar het eerste deel: Wie ben ik? Ben ik wat ik doe? Ben ik wat ik heb? Of ben ik wat anderen over mij zeggen? Luister naar Henri Nouwen en ontdek het antwoord op de meest gestelde vraag aller tijden.


Ds. Robert en Arvella SchullerTheologe en TV-presentatrice

Ze studeerde theologie in Amsterdam en won een preekwedstrijd van dagblad Trouw. Dat was de aanzet voor de theologische carrière van Jacobine Geel. Bij de NCRV presenteert ze tegenwoordig De Grote Bijbelquiz, die jaarlijks wordt uitgezonden. Aanstaande zondag is Jacobine te gast bij Jan van den Bosch en geeft ze onder meer antwoord op de vraag of ze zou willen preken in de Crystal Cathedral.

 

Robert V. SchullerVirtuoos violiste

Ook deze zondag kunt u weer genieten van afwisselende muziek. Esther Kim begon haar muzikale opleiding op vijfjarige leeftijd en speelt met haar viool al vroeg de sterren van de hemel. U zult verbaasd staan van haar talent. Daarnaast drie zingende predikanten, Phillips, Craig en Dean. Ze hebben al diverse cd’s op hun naam staan en in Amerika zijn ze behoorlijk populair.


Kerst
Reserveer nù alvast uw toegangsbewijs:

Kerstsamenzang

Samen Zingen met Hour of Power Kerstspecial

M.m.v.
Dde Amsterdam Staffband en Staffsongsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn. Reserveer uw kaarten via onze webwinkel of bel ons op 035 - 538 05 88.[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

NIEUW
van Henri NouwenLiefde en Leven

Thuiskomen is gegroeid uit nooit eerder gepubliceerde notities over de ontmoeting van Henri Nouwen met Rembrandts beroemde schilderij De terugkeer van de verloren zoon.

Voor iedereen die geraakt werd door Nouwens bestseller Eindelijk thuis is dit boek een prachtig vervolg. Het is ontroerend en inspirerend. Nouwen laat zien hoe u in contact kunt komen met de unieke, onvoorwaardelijke liefde van God.

Bestel het boek nu en maak uw verzameling compleet!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-