GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 42 2010
 

Beste vriend(in),

Komende zondag kunt u kijken naar deel twee van de prachtige prekenserie van Henri Nouwen U bent geliefd. Nieuwe en herhaalde elementen vormen de ingrediënten van deze uitzending. Van harte welkom aanstaande zondag bij Hour of Power!


Sheila SchullerHoe word ik de geliefde?

Dagenlang heeft hij voor het beroemde schilderij van Rembrandt gezeten. De terugkeer van de verloren zoon. Het was de inspiratiebron van Henri Nouwen voor zijn populaire prekenserie U bent geliefd. Deze week kunt u kijken en luisteren naar het tweede deel: hoe word je de geliefde? Net zoals Jezus Gods geliefde kind was, bent u dat ook. God heeft u net als Zijn Zoon uitverkoren, gezegend, gebroken en gegeven.




Leven met ups en downs

Dan BylsmaIn de Crystal Cathedral is Dan Bylsma te gast. Zijn naam klinkt Nederlands, maar hij is een Amerikaan in hart en nieren. Met drie oudere broers die regelmatig hockey speelden, werd deze sport ook zijn grote liefde. Inmiddels  heeft hij een grote carrière, maar zijn belangrijkste rol blijft die van echtgenoot en vader. Dan kent ook dieptepunten; hij verloor zijn zoon bij de geboorte. Luister naar Dan als hij praat over de ups en downs in zijn leven.


 

Laurent en Laura NouwenDe broer van...

Ruim tien jaar geleden sprak hij in de Crystal Cathedral en zijn toespraken hebben heel veel harten diep geraakt. Voor veel Amerikanen was hij toen nog onbekend, maar inmiddels kent de hele wereld hem: Prof. dr. Henri Nouwen. Bij Jan van den Bosch is zijn broer te gast: Laurent Nouwen. Samen praten ze over de erfenis van Henri Nouwen, zijn constante zoeken en natuurlijk het thema ‘U bent geliefd’. Laurents dochter Laura schuift ook nog even aan op de bank. Zij was het lievelingsnichtje van Henri Nouwen.



Kerst
Reserveer nù alvast uw toegangsbewijs:

Kerstsamenzang

Samen Zingen met Hour of Power Kerstspecial

M.m.v.
De Amsterdam Staffband en Staffsongsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn. Reserveer uw kaarten via onze webwinkel of bel ons op 035 - 538 05 88.



[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

NIEUW
van Henri Nouwen



Thuiskomen

Thuiskomen is gegroeid uit nooit eerder gepubliceerde notities over de ontmoeting van Henri Nouwen met Rembrandts beroemde schilderij De terugkeer van de verloren zoon.

Voor iedereen die geraakt werd door Nouwens bestseller Eindelijk thuis is dit boek een prachtig vervolg. Het is ontroerend en inspirerend. Nouwen laat zien hoe u in contact kunt komen met de unieke, onvoorwaardelijke liefde van God.

Bestel het boek nu en maak uw verzameling compleet!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-