GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 44 2010
 

Beste vriend(in),

Kijk aanstaande zondag naar een bijzonder mooie uitzending van Hour of Power. In de preek wordt verder geborduurd op de woorden van Henri Nouwen en u kunt genieten van prachtige muziek van jong talent. Van harte welkom bij Hour of Power!


Robert H. en Robert V. SchullerHet Koninkrijk der Hemelen

Het was de droom en drijfveer van Robert H. Schuller om wereldwijd mensen te bemoedigen en aan te sporen om te geloven dat ze mogen zijn wie God wil dat ze zijn. Henri Nouwen verwoordde het in zijn prekenserie: u bent een geliefd kind van God. In navolging van deze twee grote sprekers sluit Robert V. Schuller hier naadloos op aan met zijn preek Je kijk op het Koninkrijk der Hemelen.
Princess Kasune ZuluEen ware geloofsheld

Het leven van Princess Kasune Zulu begon in een middenklasse Zambiaanse familie. Een mysterieuze ziekte ontnam haar haar ouders en haar kleine broertje en zusje. Die ziekte zou bekend worden als aids. Toen Princess ontdekte dat ook zij HIV besmet was, stond ze op voor al diegenen die hetzelfde lot is getroffen. Ze heeft gesproken voor wereldleiders in het Witte Huis tot de VN. Vandaag is ze in de Crystal Cathedral en vertelt ze haar ongelooflijke verhaal van geloof.


Cor van der GraafEen fervent Hour of Power kijker

Hij is ondernemer, 70 jaar en reist nog steeds over heel de wereld. Cor van der Graaf is een fervent kijker van Hour of Power. Dertig jaar geleden in een hotel in New York zag hij ds. Schuller voor het eerst. Toen Hour of Power in Nederland op de buis kwam, stond zijn agenda voor zondagochtend vast. Hij praat met Jan van den Bosch onder meer over een ernstig ongeluk dat hij heeft gehad en hoe dat zijn leven heeft veranderd.

Min en Yoon KwamMuzikale zusjes

Als eerste zult u Sophie Thurston horen. Er wordt niet voor niets gezegd dat zij de stem van een engel heeft. Zij zingt het lied All things bright and beautiful, een prachtig lied over de schepping. Later in de uitzending kunt u luisteren naar twee muzikale zusjes, Min en Yoon Kwon. Zij spelen samen op piano en viool het altijd ontroerende lied Amazing Grace.


KerstsamenzangReserveer nù
uw toegangsbewijs!

M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica
21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn. Reserveer uw kaarten via onze webwinkel of bel ons op 035 - 538 05 88.

 [Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.


NIEUW
van Henri NouwenThuiskomen

Thuiskomen is gegroeid uit nooit eerder gepubliceerde notities over de ontmoeting van Henri Nouwen met Rembrandts beroemde schilderij De terugkeer van de verloren zoon.

Voor iedereen die geraakt werd door Nouwens bestseller Eindelijk thuis is dit boek een prachtig vervolg. Het is ontroerend en inspirerend. Nouwen laat zien hoe u in contact kunt komen met de unieke, onvoorwaardelijke liefde van God.

Bestel het boek nu en maak uw verzameling compleet!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-