GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 45 2010
 

Beste vriend(in),

Heeft u onvervulde dromen? Dan moet u aanstaande zondag zeker kijken naar weer een nieuwe uitzending van Hour of Power. Ds. Schuller zal u met zijn boodschap inspireren tot het dromen van onmogelijke dromen. Van harte welkom bij Hour of Power!


Robert H. SchullerWord wakker!

God heeft een droom voor uw leven. Die droom kan werkelijkheid worden, als u hem in u tot leven laat komen en hem niet afwijst omdat hij eenvoudigweg onmogelijk is. Als iemand zogenaamde onmogelijke dromen had, was ds. Schuller het wel. Leven betekent het onmogelijke mogelijk maken. Luister aanstaande zondag naar zijn toespraak en laat u inspireren tot het dromen van onmogelijke dromen!


Angie SmithAls je baby maar 2,5 uur oud wordt

Angie Smith was zwanger en ging samen met haar man naar het ziekenhuis voor een routine onderzoek. Een kort ogenblik dat haar leven voorgoed zou veranderden. De dokters vertelden Angie dat haar dochtertje niet levensvatbaar was. Hun advies was abortus, maar Angie en haar man kozen ervoor om het kindje geboren te laten worden. Sheila Schuller Coleman interviewt Angie naar aanleiding van haar boek I Will Carry You.


Ganpat BerrevoetsGeboren, geliefd, geadopteerd

In Nederland worden jaarlijks bijna 1.000 kinderen geadopteerd. Ganpat Berrevoets was acht maanden oud toen hij geadopteerd werd door een kinderloos stel uit Nederland. Hij is te gast bij Jan van den Bosch en praat met hem over zijn adoptie, zijn leven en zijn droom. Ook al is hij geboren in India, hij weet niet beter dan dat hij Nederlands is. ‘Ik zou mijn afkomst nooit ontkennen, wat ook moeilijk gaat vanwege mijn huidskleur, maar ik voel mij op en top Nederlander.’


Louis Pool viert tienjarig jubileum

Thuiskomen

God gebruikt gewone mensen om bijzondere dingen te doen. Louis Pool is daar het levende bewijs van. Dit najaar vierde hij zijn tienjarig jubileum als directeur van Hour of Power Nederland.


Tien jaar geleden nam Louis het stokje over om het team van Hour of Power Nederland aan te voeren. Dwars door storm en luwte heeft hij Hour of Power naar een hoger niveau getild. Voornamelijk dankzij zijn lijfspreuk: ‘Liefde overwint alles’. Dat is de passie van Louis: God en mensen liefhebben.

Ter gelegenheid van zijn jubileum heeft Louis zijn eerste boek gepubliceerd. Liefde en Leven met liefde gegeven. Het staat symbool voor de afgelopen periode van Louis bij Hour of Power. De verzameling werken van zijn hand geeft een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power Nederland.

De reacties van lezers spreken voor zich:
* Van slapen is niets meer gekomen. Ik heb het in één ruk uitgelezen!
* Wat een prachtig boek! Onderwerpen als schuld, schaamte en vergeving hebben mij zeer diep geraakt.
* Zelden heb ik zoveel tranen toegelaten. Wat een herkenning, wat een liefde, wat een Power!


Wij zijn God dankbaar voor wat Hij ons in Hour of Power heeft gegeven. Én voor wat Hij nog gaat geven. Want samen met Louis geloven wij dat het beste nog gaat komen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het boek Liefde en Leven? Als u nu donateur wordt, ontvangt u het gratis! U kunt het natuurlijk ook bestellen in onze webwinkel.

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Kerstsamenzang

Reserveer nù uw toegangsbewijs!Kerstsamenzang


M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn. Reserveer uw kaarten via onze webwinkel of bel ons op 035 - 538 05 88.

Jezus vroeg hem:
‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

Gebedsverzoek

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

Ontdek uw droom en laat hem werkelijkheid worden!

Droom

Of u nu een oude droom bent verloren of u bent op zoek naar een nieuwe droom in uzelf. Dit boek van John Maxwell biedt u een stappenplan waar u vandaag mee kunt beginnen om uw droom te gaan zien, eigen te maken en te bereiken. Op basis van zijn veertigjarige ervaring in coaching en leiderschapsontwikkeling leidt Maxwell u vaardig door de tien vragen die aan elke dromer worden gesteld.

Bestel het boek of de Dvd in onze webwinkel!

 


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-