GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 46 2010
 

Beste vriend(in),

Hartelijk welkom aanstaande zondag bij weer een nieuwe uitzending van Hour of Power! We zullen weer een preek van Robert V. Schuller uitzenden die we in september in Nederland hebben opgenomen. Ontdek wat ware rijkdom is en hoe u dat kunt verwerven!


Robert V. SchullerArm en rijk tegelijk

Rijken zullen het beamen: u zult nooit genoeg geld hebben. Rijkdom is altijd welkom. Onze voortdurende neiging om méér te verwerven, is in feite een vorm van slavernij. Want het verlangen naar bezit neemt bezit van ons. Het goede nieuws is dat wij ons daarvan kunnen bevrijden. Luister naar Robert V. Schuller en ontdek hoe u arm en rijk tegelijk kunt zijn.Drew BreesGoddelijke tussenkomst

Drew Brees had als gevolg van een zware schouderblessure te horen gekregen dat hij nooit meer football zou kunnen spelen. Daarom had quarterback Drew Brees een team nodig dat geloofde dat hij nog steeds kon spelen. Wat er vervolgens gebeurde, is niets minder dan goddelijke tussenkomst. Tegenwoordig is hij de meest gerespecteerde football-professional van de VS. Luister naar het ongelooflijke verhaal van Drew Brees.

Hoed en korte broek naast elkaar

Ds. de Fijter en Maarten Vogelaar“Als Nederlanders op vakantie zijn in het buitenland, gaan ze allemaal naar dezelfde kerk. Hoed en korte broek zitten naast elkaar. Is de vakantie voorbij, dan gaat iedereen weer naar z’n eigen stekkie toe.” Het zijn de woorden van Ds. de Fijter. Samen met Maarten Vogelaar is hij te gast bij Jan van den Bosch om te praten over de Nationale Synode. Geen taaie bijeenkomst, maar hopelijk een gelegenheid waar christenen over kerkmuren zullen heenkijken.Uw zoektocht naar een Sinterklaas- of Kerstgeschenk eindigt hier!


Flyer geschenkpakkettenBent u nog op zoek naar cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst? Hour of Power maakt het u makkelijk dit jaar! Wij hebben vijf bijzondere geschenkpakketten samengesteld en daarin diverse producten opgenomen. Zo is er het geschenkpakket Kids met de Kinderbijbel en twee cd's. Of het geschenkpakket Xmas met onder meer een kerstcd en een sfeervolle kaars. Alle pakketten kosten slechts € 25,-!

Download hier de flyer in pdf-formaat of ga naar onze webwinkel.


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Kerstsamenzang

M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn

Reserveer hier uw toegangsbewijs
mét € 4,- korting!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-