GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 48 2010
 

Beste vriend(in),

Het is alweer december, de Kerstdagen komen steeds dichterbij. De Crystal Cathedral is in kerstsferen gehuld en ook de liederen brengen u alvast in kerststemming. Wij nodigen u van harte uit voor weer een prachtige uitzending van Hour of Power! Al een besluit genomen over de Kerstsamenzang op 21 december? Komt u ook?


Jason FrennGeloof en overwin!

Loopt u in uw leven tegen barrières op? Financiële, fysieke of huwelijksproblemen. Misschien heeft u moeilijkheden in de familie en ziet u daardoor op tegen de feestdagen. Niemand weet hoe de dag van morgen er uitziet, maar Jason Frenn weet één ding: God houdt van u en met Zijn macht zal Hij bevrijden wie gevangen zijn. Luister naar zijn krachtige boodschap!


Craig DeMartinoZo kreeg God zijn aandacht...

In de Crystal Cathedral is Craig DeMartino te gast. Een paar jaar geleden viel Craig bij het bergbeklimmen dertig meter naar beneden. Hij overleefde het. Omdat hij op een erg afgelegen plek lag, moest hij vijf uur wachten voor reddingswerkers hem daar konden weghalen en overbrachten naar het ziekenhuis. De artsen zeiden dat hij nog een uur te leven had. Maar hij leeft nog steeds en vertelt zijn wonderbaarlijke verhaal aan Ds. Schuller.

Bisschop PuntOp zoek naar waarheid

Zondag is de tweede zondag in de Advent, de tijd van voorbereiding op het Kerstfeest. Jan van den Bosch praat daar over met bisschop Punt. Bisschop Punt is opgevoed in het christelijk geloof, maar ging op een gegeven moment zijn eigen weg. Die weg ging langs verschillende religies, maar uiteindelijk bracht de Bijbel bisschop Punt terug bij zijn wortels. ‘Door Gods genade ben ik bij Christus uitgekomen.’Bestel nu uw kalender voor 2011!


Flyer geschenkpakketten

Vraagt u zich wel eens af hoe het kan dat Hour of Power nog steeds elke zondag door meer dan tien miljoen mensen wereldwijd bekeken wordt? Dat komt omdat Hour of Power al veertig jaar lang kijkers aanmoedigt om GROOT te denken.

Dat is het thema van de Jaarkalender 2011: THINK BIG! Believe in God!

Deze jaarkalender bevat natuurlijk weer de prachtigste foto’s van misschien wel Gods grootste en meest spectaculaire creaties en negen krachtige slogans van ds. Schuller.

De kalender is alleen in het Engels verkrijgbaar en leverbaar vanaf eind december.

Bestel hem hier!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Kerstsamenzang

M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn

Reserveer hier uw toegangsbewijs
mét € 4,- korting!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-