GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 3 2011

Beste vriend(in),

De wonderen zijn de wereld niet uit! Dat bewijst het leven van Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Hij brengt een krachtige boodschap over een leven zonder beperkingen. Ook de gasten vertellen u hoe zij hun leven ten positieve keerden, ondanks dramatische gebeurtenissen. Van harte welkom bij Hour of Power!

 

Kenneth UlmerLeven zonder beperkingen

Leeft u in eenzaamheid? In angst? Wilt u winnen in het leven? Luister naar Nick Vujicic, de man zonder armen en benen, die zijn leven tot een overwinning maakt. Zelfs als u alle hoop hebt verloren; God heeft geen grenzen. God kan wonderen verrichten, zelfs met de scherven van iemands leven. Nick is daar zelf een levend voorbeeld van. Laat zijn krachtige boodschap u bemoedigen en inspireren!

Janet EvansIs uw waarom groter dan uw maar?

Als u regelmatig naar Hour of Power kijkt, heeft u al verschillende keren naar zijn preek kunnen luisteren. Deze zondag is hij te gast naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwe boek Re-invent your life. We hebben het over Jason Frenn. Hij is ervan overtuigd dat iedereen zijn leven kan veranderen, ‘zo lang je waarom groter is dan je maar’. Jason is een levend voorbeeld, want een aantal jaar geleden ging hij nog gebukt onder overgewicht.Ds. SchullerGeloof zonder beperkingen

Zijn vader had een slagerij en op jonge leeftijd hielp Evert Kroon hem in het bedrijf. Toen hij elf jaar was, gebeurde er een ernstig ongeluk waardoor Evert zijn rechterhand verloor. Boosheid, frustratie, depressiviteit, we zouden het allemaal begrijpen. Maar Evert liet zijn leven niet stopzetten door deze dramatische gebeurtenis. Hij weet zich gedragen door God en al heeft hij voor het oog een beperking; zijn geloof heeft geen beperkingen!

GebedsverzoekJezus vroeg hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Nieuw!

Nick Vujicic

Leven zonder beperkingen is het eerste boek van Nick Vujicic. Hij schrijft hierin dat je je niet moet laten beperken door je schijnbare fysieke of mentale onmogelijkheden.
Je kunt meer bereiken dan je denkt!

Prijs: € 19,50 (incl. verzendkosten)
Verschijningsdatum: medio april

Bel naar ons kantoor om uw exemplaar alvast te reserveren!

035 - 538 05 88


DVD van
Nick Vujicic

DVD Nick Vujicic

Hour of Power heeft speciaal voor u een dvd samengesteld met drie van Nicks krachtige boodschappen, een interview en twee docufilmpjes over het leven van Nick.

Prijs: € 19,50 (incl. verzendkosten)

Bestel nu!

 
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-