GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 22 2011
 

Beste [VOORNAAM],

Deze maand staat bij Hour of Power in het teken van de Goede Herder. Verschillende sprekers zullen een boodschap verkondigen over Psalm 23: De Heer is mijn Herder. Een psalm door velen gekend en geliefd. Kijk aanstaande zondag naar Hour of Power en laat u bemoedigen, vertroosten en inspireren!Jim PennerAls grazige weiden een illusie lijken te zijn...

Aanstaande zondag start Jim Penner de serie over Psalm 23 met het vers ‘Hij doet mij nederliggen in grazige weiden’. Die weiden zien er niet altijd zo grazig uit. Soms lijken ze eerder een woestijn gevuld met rotsen, doornen en zand. Hoe kunt u rustig liggen middenin een tragedie? Middenin een groot verlies? Middenin pijn en verdriet? Het kostte Jim Penner jaren om dit vers te begrijpen en hij deelt zijn ontdekkingen graag met u!Arien VinkDe prachtige liederen van koning David

Hij is getrouwd en vader van drie prachtige kinderen. Ariën Vink was jarenlang leadzanger van de gospelband !Kboemm en maakte met deze formatie twee albums. Momenteel is hij betrokken bij The Psalm Project, dat de ‘prachtige liederen van koning David’ weer terugbracht in huize Vink. Eén psalm was voor Ariën erg belangrijk in de periode dat hij geopereerd werd wegens zijn ziekte van Crohn. Hij zal hem ten gehore brengen in de serre van Jan van den Bosch.  
Ginny BrantHet gebed van een dochter

Herinnert u zich het Watergate schandaal in de jaren 70? De vader van Ginny Dent Brant werkte in die tijd voor het Witte Huis, maar is niet vervolgd omdat hij geen betrokkenheid had bij het schandaal. Toch heeft die gebeurtenis een grote verandering teweeg gebracht in hun gezinsleven. Mede dankzij Ginny’s gebeden heeft haar vader zijn hart geopend voor God. Sheila Schuller Coleman interviewt Ginny naar aanleiding van haar boek Finding True Freedom, from the White House to the World.Hart voor Kinderen dankt u voor uw steun!

Kinderhandel

De afgelopen maand heeft Hart voor Kinderen campagne gevoerd. We hebben meer dan 300 nieuwe donateurs mogen verwelkomen! Als u één van hen bent, dan willen wij u heel hartelijk bedanken. U helpt ons 48 kinderen te redden van een verschrikkelijke toekomst. U geeft ze hoop, een nieuw leven!

Bent u nog geen donateur? Het kan nog steeds...
Klik hier om kinderen te redden van een vreselijk lot.

Met Hour of Power in de voetsporen van Paulus

Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

JUNI SPECIAL

In het teken van
de Goede Herder


Boek + Dvd voor
slechts
€ 12,50

Zelfs al ga ik door een dal
Robert A. Schuller weet waarover hij spreekt. Toen hij zelf door een dal van diepe duisternis ging, vond hij de weg naar een gelukkig overwinningsleven. Maar om door een dal heen te kunnen komen, hebben wij de juiste leidraad nodig. Die leidraad ontdekte Schuller in de door velen geliefde Psalm 23.

De Dvd bevat zeven van zijn inspirerende preken over deze psalm.

Normaal € 24,95
Speciaal voor u: € 12,50

Bestel hier!

Kortingscode: herder

Cadeautips voor Vaderdag (19 juni)!


Eagle klok


Eagle klok

Een prachtige Eagle klok met de bemoedigende tekst uit Jesaja 40 vers 31: 'But those who wait on the Lord shall renew their strenght, they shall mount up with wings like eagles'.

€ 24,95 (inclusief verzendkosten)

Alleen telefonisch te bestellen met telefonische machtiging (zolang de voorraad strekt): 035-5380588.


10-CD box

CD Mozart


Verras uw vader met deze prachtige CD box, waarin maar liefst tien CD's zitten met de prachtige muziek van W.A. Mozart.

Christiane Engel (kleindochter Albert Schweitzer) op de piano, begeleid door het Stern Orkest Praag. Stuk voor stuk topmuzikanten die garant staan voor heerlijk luisterplezier, ook op Vaderdag.

€ 24,95 (incl. verzendkosten)

Bestel nu!

Bestel uw geschenk uiterlijk 16 juni om het op tijd in huis te hebben.


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-