GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 25 2011

 

Beste vriend(in),

Deze zondag besluiten we de Maand van de Goede Herder. Jim Penner zal spreken over het prachtige, hoopvolle laatste vers van Psalm 23. Vanaf volgende week zondag gaan we ook bij Hour of Power de zomerperiode in. Of u nu op vakantie gaat of thuis blijft: we wensen u een heerlijke zomer toe. Wij blijven gewoon elke week een Uur van Kracht uitzenden. We hopen dat het u zal verfrissen in de zomer!Jim PennerGod wil u het goede geven!

Jim Penner besluit de prekenserie over Psalm 23 met het laatste vers: “Ja, heil en goedertierenheid zullen mij volgen, al de dagen van mijn leven; ik zal in het huis des Heren verblijven tot in lengte van dagen.” In dit vers komt Gods hart naar boven. Het hart van een liefhebbende Vader Die het goede wil geven aan Zijn kinderen. Stel u open voor God en ontvang Zijn goede gaven!

Geliefd, ook zonder wimpers

Anita Kaijser Anita Kaijser werd geboren met een gaatje in haar hart. Eén van de symptomen was dat ze haar haar begon uit te trekken. Anita kreeg gips om haar armen, zodat ze niet meer bij haar hoofd kon. Het hielp haar af te komen van haar dwangmatige gedrag, maar later kwam het weer terug. Toen begon ze haar wimpers uit te trekken. Als ze onder de mensen kwam, deed ze altijd een zonnebril op. Ze durfde niemand aan te kijken. Maar deze zondag zit ze in de serre bij Jan van den Bosch en getuigt ze van de liefde van God. Mede dankzij de uitzendingen van Henri Nouwen heeft ze mogen ontdekken dat ze het geliefde kind van God is en dat ze er mag zijn.

Benieuwd naar de prekenserie van Henri Nouwen over het thema 'Je bent geliefd'? U kunt hier de DVD bestellen voor slechts € 14,95!Dakloze gezinnen krijgen nieuw (t)huis

Mexican House ProjectCrystal Cathedral Ministries (CCM) doet meer dan alleen zondagse diensten organiseren. Zo is er bijvoorbeeld elke maandagavond een gratis maaltijd voor daklozen. CCM wil een verschil uitmaken in de samenleving. Recent hebben zij een project afgerond waarin ze drie dakloze gezinnen in Mexico van een nieuw huis hebben voorzien. Sheila Schuller Coleman interviewt vader Monty, zoon Mark en dochter Magin Fitzgerald die samen met 45 anderen de huizen in Mexico hebben gebracht en opgebouwd.Met Hour of Power
in de voetsporen
van Paulus


Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

JULI SPECIAL

Bijbels Dagboek
Hours of Power


Normaal € 29,95

nu slechts
€ 14,95!

Hours of Power

Hours of Power is een dagboek met 365 inspirerende meditaties, samengesteld uit het allerbeste van ds. Schullers bijna veertig boeken. De leather bound kaft is bedrukt met gouden letters en de dikte van de 365 pagina’s (goudsnede!) voelt prettig aan. Voor het gemak zit er zelfs een praktisch leeslint in… Dit boek is gemaakt voor intensief gebruik, dag na dag, jaar na jaar: een levensgezel!

Normaal € 29,95
Speciaal voor u: € 14,95

Bestel hier!

Kortingscode: power

U kunt nog steeds
donateur worden...

Hour of Power verkondigt elke week Gods boodschap van liefde: God loves you and so do I. We hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen.

Word daarom nu donateur en ontvang GRATIS dit prachtige medaillon

Medaillon
Medaillon

Een prachtig medaillon met een geweldige waarheid: I am with you always!

Het medaillon wordt geleverd in een zilverkleurig geschenkzakje met kaartje waarop de Goede Herder staat afgebeeld en de tekst uit Psalm 23: 'Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis; ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.'

Word nu donateur en ontvang dit prachtige geschenk GRATIS!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-