GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 27 2011

 

Beste vriend(in),

Vindt u uw leven onbelangrijk? Denkt u dat uw leven geen verschil uitmaakt? Dan moet u aanstaande zondag zeker kijken naar Hour of Power! De talentvolle Robert V. Schuller heeft een inspirerende boodschap voor u, evenals de gasten. Van harte welkom bij Hour of Power!


Robert V. SchullerMaak het verschil!

Denkt u dat wat u doet op zichzelf staat en onbelangrijk is? Volgens Robert V. Schuller heeft u het mis. Alles wat u doet, heeft een geestelijke impact op de hele wereld. Uw werk, uw karakter, uw manier van omgaan met mensen: uw leven doet er toe. Gods boodschap wordt niet meer met trompetgeschal door engelen gebracht, maar door uw leven. En één leven kan alles veranderen.

Thijs VerheulDenker in mogelijkheden

Hij is net 19 geworden en hield van jongs af aan al van debatteren. Dat werd mede veroorzaakt doordat hij lijdt aan dyslexie, waardoor hij zijn luister- en spreekvaardigheden bovengemiddeld ontwikkelde. Thijs Verheul is te gast bij Jan van den Bosch en vertelt over zijn bijna-bezoek aan de VN in Amerika. Op een haartje na heeft hij de strijd verloren om als jongeren vertegenwoordiger naar het hoofdkwartier van de VN af te reizen.
Charlie en Suzette SchaferZij maakten het verschil

Charlie en Suzette Schafer gingen op een zendingstrip naar Oeganda en bleven er. Het was hun droom een positief verschil uit te maken in hun leven. Toen ze de honger onder de gezinnen in Oeganda zagen, hebben ze de handen uit de mouwen gestoken. Acres4Life is het resultaat van hun inspanningen: een stichting die de plaatselijke bevolking helpt boerderijen op te starten. Zo kunnen ze zichzelf voorzien van eten, water, werk, zekerheid en hoop.

 


Met Hour of Power
in de voetsporen
van Paulus


Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Bent u al donateur?

Hour of Power verkondigt elke week Gods boodschap van liefde: God loves you and so do I. We hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen.

Word daarom nu donateur en ontvang GRATIS dit prachtige medaillon

Medaillon
Medaillon

Een prachtig medaillon met een geweldige waarheid: I am with you always!

Het medaillon wordt geleverd in een zilverkleurig geschenkzakje met kaartje waarop de Goede Herder staat afgebeeld en de tekst uit Psalm 23: 'Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis; ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.'

Word nu donateur en ontvang dit prachtige geschenk GRATIS!

JULI SPECIAL

Bijbels Dagboek
Hours of Power


Normaal € 29,95

nu slechts
€ 14,95!

Hours of Power

Hours of Power is een dagboek met 365 inspirerende meditaties, samengesteld uit het allerbeste van ds. Schullers bijna veertig boeken. De leather bound kaft is bedrukt met gouden letters en de dikte van de 365 pagina’s (goudsnede!) voelt prettig aan. Voor het gemak zit er zelfs een praktisch leeslint in… Dit boek is gemaakt voor intensief gebruik, dag na dag, jaar na jaar: een levensgezel!

Normaal € 29,95
Speciaal voor u: € 14,95

Bestel hier!

Kortingscode: power

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-