(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


 
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 30 2011

 

Beste vriend(in),

Wist u dat God u op elk moment wil zegenen? Verlangt u er naar Hem beter te leren kennen? Kijk dan aanstaande zondag naar een bemoedigende en inspirerende uitzending van Hour of Power. Van harte welkom!


Jack HayfordStrek je hand uit!

Jack Hayford spreekt deze zondag in de Crystal Cathedral. Hij heeft meer dan 50 boeken geschreven en meer dan 600 gezangen gecomponeerd, waaronder het bekende Majesteit. Hij spreekt over zijn grote liefde Jezus, die op de Sabbat tegen een verlamde zegt: ‘Strek je hand uit’. De reactie van de kerkleiders laat zien hoe bespottelijk menselijke religieuze structuren zijn waarin het hart van God ontbreekt. God wil namelijk op elk moment genezen, herstellen en zegenen.
Als je niet meer wilt leven...

Kristen AndersonZe verloor in korte tijd drie vrienden en haar oma, ze werd gestalkt door twee mannen en verkracht door een andere. Kristen Jane Anderson was 17 jaar en vocht tegen de diepe depressie die steeds zwaarder op haar drukte. Tot ze besefte niet meer te willen leven en op de treinrails ging liggen om vervolgens overreden te worden door een passerende trein. Menselijk gesproken is het onmogelijk, maar Kristen leeft nog en deze zondag is ze te gast in de Crystal Cathedral. 

Een ex-moslim vertelt

Yosef MahmoudHij heeft een Egyptische vader en een Nederlandse moeder. Al op jonge leeftijd werd hij opgevoed in het islamitische geloof. Tot hij weer in Nederland kwam. Daar werd hij door vrienden meegenomen naar hun jeugdvereniging, waar hij over Jezus hoorde. Yosef Mahmoud is te gast bij Jan van den Bosch en vertelt over de enorme verandering in zijn leven. Een ommekeer die hij ruim een jaar geheim heeft gehouden voor zijn vader…
Melissa VenemaNederlands toptalent

Nederlands talent is zondag vertegenwoordigd in de Crystal Cathedral! Trompettiste Melissa Venema ziet haar droom uitkomen en treedt samen met haar vaste begeleidster Cathelijne Noorland op in de glazen kerk. Haar prachtige trompetspel zorgt voor een staande ovatie. Geniet mee van ‘onze’ Melissa!

Hour of Power Jubileumconcert
op DV 1 oktober


Jubileumconcert

In oktober vieren we dat Hour of Power 12,5 jaar op de Nederlandse televisie te zien is! Een heuglijk feit waar we op 1 oktober bij stil hopen te staan d.m.v. een speciaal jubileumconcert. Ga snel naar de agenda op onze website voor meer informatie en het bestellen van kaarten![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.


Hour of Power
heeft u nodig!

Hour of Power verkondigt elke week Gods boodschap van liefde: God loves you and so do I. We hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen.

Word daarom nu donateur en ontvang GRATIS dit prachtige medaillon

Medaillon
Medaillon

Een prachtig medaillon met een geweldige waarheid: I am with you always!

Het medaillon wordt geleverd in een zilverkleurig geschenkzakje met kaartje waarop de Goede Herder staat afgebeeld en de tekst uit Psalm 23: 'Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis; ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.'

Word nu donateur en ontvang dit prachtige geschenk GRATIS!

JULI SPECIAL

Bijbels Dagboek
Hours of Power


Normaal € 29,95

nu slechts
€ 14,95!

Hours of Power

Hours of Power is een dagboek met 365 inspirerende meditaties, samengesteld uit het allerbeste van ds. Schullers bijna veertig boeken. De leather bound kaft is bedrukt met gouden letters en de dikte van de 365 pagina’s (goudsnede!) voelt prettig aan. Voor het gemak zit er zelfs een praktisch leeslint in… Dit boek is gemaakt voor intensief gebruik, dag na dag, jaar na jaar: een levensgezel!

Normaal € 29,95
Speciaal voor u: € 14,95

Bestel hier!

Kortingscode: power

Met Hour of Power
in de voetsporen
van Paulus


Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie!

Oproep!

Op 9 september verschijnt ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum onze speciale Jubileum Nieuwsbrief. Hierin willen wij graag reacties en felicitaties van onze kijkers opnemen*. Wilt u ons uw felicitatie sturen? Mail dan naar onze redactie en neem in uw bericht het volgende op:

Naam en achternaam
Woonplaats
Hoe lang kijkt u al naar Hour of Power?
Wat wenst u Hour of Power toe?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

* Afhankelijk van het aantal inzendingen bepaalt de redactie welke ingezonden reacties geplaatst worden.
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-