GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 43 2011

 

Beste vriend(in),

Deze zondag hebben we een bijzondere spreker in de Crystal Cathedral en we nodigen u dan ook van harte uit te kijken! Deze bijzondere vrouw spreekt niet alleen, maar schrijft ook boeken. Als u worstelt met vragen over lijden, dan bevelen wij u haar nieuwste boek Een plaats van genezing aan. Welkom bij Hour of Power!


Joni Eareckson TadaGod leidt uw leven!

Op haar 17de brak Joni Eareckson Tada haar nek en raakte voorgoed verlamd. Ze zat niet bij de pakken neer, maar bracht de moed op haar handicap positief te benaderen en zo miljoenen mensen wereldwijd te inspireren. Deze zondag spreekt Joni in de Crystal Cathedral over Gods leiding in het leven. God laat lijden toe in ons leven, tot we gebroken en gebogen naar het kruis worden gedreven en bidden: 'God, ik heb U nodig'. Dat is de plek waar God ons wil hebben, want we zijn juist sterk als we onze zwakheden erkennen.
Paulus Steenkamp'Mijn aardse vader was een voorbeeld'

Bij Jan van den Bosch is een topman uit het bedrijfsleven te gast. Dr.ir. Paulus Steenkamp is vice-president bij Royal Dutch Shell. Hij is een telg uit een beroemd politiek geslacht en de ouderen onder ons kennen vast zijn vader, die het CDA heeft opgericht. Jan en Paulus gaan in gesprek over onder meer leiderschap, maar ook over de relatie die Paulus heeft met zijn hemelse Vader.Libera21 engelen
stemmen

Ze zingen als engelen en raken over de hele wereld vele harten. Het jongenskoor Libera is te gast in de Crystal Cathedral en met drie van hen heeft ds. Schuller een kort gesprek. Audray Winklesas is een jonge fan van het koor. Ze heeft een vorm van spierdystrofie en schreef aan de stichting Make-a-Wish dat ze Libera graag eens zou zien. Vandaag komt haar droom uit!DRINGEND

Gezocht: telefonist/receptionist (m/v)

(vrijwillige functie voor 1 dag per week)

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een telefonist/receptionist. In deze functie bent u het visitekaartje van Hour of Power. U staat mensen te woord en geeft allerhande informatie: over de uitzendingen, speciale acties, enzovoort. Denkt u dat u hiervoor geknipt bent? Dan komen wij graag met u in contact! Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd naar de ervaringen van een huidige telefoniste/receptioniste? Klik hier!


Help ons de HOOPlijn bekend te maken!

U kent vast mensen in uw omgeving die zorgen hebben, het niet meer zien zitten of gewoon behoefte hebben aan een luisterend oor. Help ons de HOOPlijn bekend te maken en plaats het logo met een link naar de website op uw facebook, twitter, hyves, etc. Dank u wel voor uw hulp!

HOOPlijn

www.hooplijn.nl


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Boek van Joni Eareckson

Een plaats van genezing
Worstelen met het mysterie van lijden, pijn en Gods almacht

Een plaats van genezing

Als God mij kan genezen, waarom doet Hij het dan niet?

Meer dan veertig jaar geleden raakte Joni Eareckson Tada als gevolg van een duikongeluk vanaf haar nek verlamd. In de periode die volgde, ontwikkelde ze zich tot een geliefd schrijfster en heeft ze miljoenen mensen toegesproken. Maar vandaag heeft Joni te maken met een heel nieuwe strijd: de worsteling met chronische, niet-aflatende pijn.

In Een plaats van genezing zult u zien dat genezing soms plaatsvindt door antwoorden heen en soms door de vragen zelf. Joni Eareckson Tada neemt u mee op een bijzonder persoonlijke, intieme reis, terug naar de fundamentele vragen rond genezing, lijden en hoop. Of je nu te maken hebt met lichamelijke pijn, financiële problemen of moeizame relaties, Joni nodigt u uit om uw beproeving tegelijk met haar onder ogen te zien.

€ 19,95
(incl. verzendkosten!)


Bestel hier!

Heeft u zorgen?
Ziet u het niet meer zitten?
Of heeft u gewoon behoefte aan een luisterend oor?


HOOPlijn
10 ct/min

Bereikbaar op:
zondag van 10-12 uur
dinsdag en donderdag van 20-22 uurOKTOBER SPECIAL

Verander uw verdriet
in vreugde!


Uw voordeel: € 5,-!

E-mailnieuwsbrief special

De special van deze maand staat in het teken van de Hour of Power HOOPlijn die volgende week zondag gelanceerd wordt. Dit boek vol staat met de bijzondere inzichten en bemoedigingen die u van Ds. Schuller gewend bent, maar hij schreef niet eerder zo persoonlijk en ontroerend. Dit is een boek over pijn, verdriet, lijden en wanhoop. Maar ook over hoop, vreugde en de eeuwige overwinning in Jezus Christus.

Normaal € 12,95
Speciaal voor u:
€ 7,95


Bestel hier!

Kortingscode: vreugde

(Zolang de voorraad strekt)

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-