(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)

 
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 52 2011

Beste [VOORNAAM],

Hour of Power wenst u een gezegend Nieuwjaar! Ook voor het nieuwe jaar is ons gebed als Hour of Power team dat we u tot zegen mogen zijn. Met prachtige programma’s die u raken, inspireren en bemoedigen. Begin het nieuwe jaar goed met een prachtige uitzending van Hour of Power!

Kerstkrans

 

Ds. SchullerGods zegen!

'Zegen mij daar waar ik dat het meest nodig heb.' Ds. Schuller bemoedigt ons deze zondag door ons eraan te herinneren dat God weet wat u nodig heeft. Juist in het begin van een nieuw jaar met sombere economische voorspellingen, mogen wij weten dat God voor ons zorgt. Hij kent u als geen ander, Hij zorgt voor u en Hij wil u Zijn zegen geven, ook dit nieuwe jaar. Daar waar u dat het meest nodig hebt.


 

 

Anne van der BijlHet beste moet nog komen

Het is bijna een traditie aan het worden: ook aan het begin van dit nieuwe jaar zit Anne van der Bijl bij Jan van den Bosch op de bank. Vorig jaar inspireerde hij Hour of Power met een jaarthema: 'Ik ben met u'. Dit jaar komt hij met de volgende woorden die we mee kunnen nemen in 2012: het beste moet nog komen! In welke situatie u ook zit, met God is er altijd hoop.


 Jay Lowder Getuige voor jongeren

Jay Lowder zette zich als tiener af tegen het christelijke geloof waarmee zijn ouders hem hadden opgevoed. Hij had een destructieve levensstijl. Toen hij zijn leven niet meer zag zitten, besloot hij er een einde aan te maken. Precies op dat moment liep zijn huisgenoot zijn kamer binnen. Onder andere door gesprekken met deze huisgenoot kwam hij tot geloof en gaf hij zijn leven aan Jezus. Kort daarna besloot hij voor andere jongeren een getuige te zijn van de gedachte dat er met God altijd uitkomst is. Kijk zondag om zijn boeiende missie te ontdekken!

 

 


HOOPlijn

Hooplijn voorziet in behoefteCharlene Kalkman

Charlene Kalkman, coördinator van de HOOPlijn geeft ons in deze uitzending een update van de telefonische hulplijn van Hour of Power die afgelopen oktober van start is gegaan. Charlene: 'De HOOPlijn voorziet in een behoefte. Veel mensen hebben de weg naar de HOOPlijn al weten te vinden. Juist rond de feestdagen zien we dat eenzaamheid een van de grootste problemen is.'

De Hooplijn is elke werkdag bereikbaar van 19.30 -20.30 uur en op zondag na de uitzending van 10.00 – 12.00 uur. Het telefoonnummer is 0900-3334447.

 


Vindt u het leuk als we u bij de volgende e-mailnieuwsbrief persoonlijk begroeten? Klik dan nu op [PREFERENCES]. U kunt vervolgens in nog geen 30 seconden uw voornaam opgeven. Aangenaam kennis te maken!

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan op [PREFERENCES].


Januari - Special

Als het nieuwe jaar begint, wensen veel mensen elkaar een gelukkig nieuwjaar. Maar echt geluk vinden of behouden kan soms moeilijk zijn, zeker als de omstandigheden tegenzitten. In het kader van een 'Gelukkig nieuwjaar' bieden wij u deze maand het volgende boek aan:

Het Geheim achter geluk

In dit boek neemt dominee Schuller de Zaligsprekingen onder de loep. Aan de hand van zijn tomeloze positieve instelling en zijn gezond verstand probeert hij te ontdekken wat Jezus met elk ervan bedoelt en laat zien welk praktisch verschil ze kunnen maken in het leven van alledag.

Bestel nu dit boek voor uzelf of wens een ander met dit boek een Gelukkig Nieuwjaar!

Normaal: 12,95

Speciaal voor u: 7,95

Bestel hier!

Kortingscode: geluk


 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-