Onze website
Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (Int.Ex. 6) Printversie        Nieuwsbrief Week 32, 2006

'God accepteert je zoals je bent, altijd! Kijk niet naar een ander en wil niet hebben wat een ander heeft. Kijk niet naar wat je niét hebt, of niet meer kunt, maar wees dankbaar voor alles wat je nog wel hebt en nog kan en mag doen! Tel je zegeningen!'
- Een kijker -

Deze week:Prekenserie Henri Nouwen in Hour of Power

Henri Nouwen Vanaf aanstaande zondag zendt Hour of Power de bijzonder gewaardeerde prekenserie van Henri Nouwen opnieuw uit. De tien jaar geleden overleden katholieke priester hield in de Crystal Cathedral drie preken over het thema 'U bent geliefd'. Hoe vaak realiseren wij ons dat eigenlijk? Nouwen weet op eenvoudige wijze tot de kern te komen van waar het in ons leven om draait: te weten dat wij Gods geliefde kinderen zijn. U bent geliefd, dat kunnen we niet vaak genoeg horen! Nouwens preken hadden destijds een ongekend effect en zijn boodschap is ook nu nog actueel.

Presentator Jan van den Bosch spreekt met Paul Nouwen, broer van Henri. Oud-voorzitter Paul Nouwen over zijn broer: 'Henri was een zeer bewogen priester en prediker die zich helemaal gaf om mensen te bemoedigen en om ze God te laten vinden. Hij zei eigenlijk: hoe trots of nederig je ook bent, rijk of arm, zwart of wit, in de gevangenis zit of ziek bent: Er is een persoon die van je houdt! En zonder liefde kunnen we niet leven. Met die boodschap in de Crystal Cathedral sprong hij als het ware door de tv-buis bij de mensen in de huiskamer naar binnen!'
[Naar begin]U bent geliefd en Eindelijk thuis

Jan van den Bosch en Paul Nouwen met de speciale Hour of Power editie van Eindelijk Thuis Ter gelegenheid van de drie uitzendingen met Henri Nouwen (13, 20 en 27 augustus) geeft Hour of Power een unieke editie uit van zijn meest geliefde boek: Eindelijk thuis (ruim 160 pagina's). Dit boek was en is voor velen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Wij hopen dat het ook voor u grote waarde mag hebben!

'Ik wil iedereen aanraden dit boek te lezen, vooral diegenen die een moeilijke periode in hun leven doormaken. Dit is het boek dat mijn leven het meest ingrijpend beïnvloedde. Universele, tijdloze lessen voor iedereen.'
- Hillary Clinton -


Van de drie preken rond het thema 'U bent geliefd' is een dvd (of video) beschikbaar. Hiermee kunt u de preken keer op keer bekijken en echt... u zult telkens nieuwe inzichten ontdekken. God zegt u steeds op een andere manier dat Hij van u houdt. U bent Gods geliefde kind.

Twee van Henri Nouwens meest inspirerende werken in één geweldige voordeelverpakking. Het boek Eindelijk thuis en de dvd U bent geliefd zijn nu samen verkrijgbaar voor slechts € 25,- (incl. verzendkosten). Een nieuwe impuls voor uzelf of een ander en met uw donatie steunt u de uitzendingen van Hour of Power.

Klik hier om te bestellen.

Beide zijn ook los verkrijgbaar:
Eindelijk thuis € 12,- (Boek)
U bent geliefd € 19,50 (Dvd)

De dvd U bent geliefd Het boek Eindelijk thuis

[Naar begin]
Speciale actie
Henri Nouwen

Eindelijk thuis + U bent geliefd! Henri Nouwens meest geliefde boek 'Eindelijk thuis' en de driedelige prekenserie 'U bent geliefd' (op dvd of video) zijn samen verkrijgbaar voor slechts € 25,- (incl. verzendkosten)!

Beide zijn ook los verkrijgbaar:
Eindelijk thuis € 12,- (Boek)
U bent geliefd € 19,50 (Dvd/video)


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB