Onze website
Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (IE 6)       Nieuwsbrief Week 37, 2006
"Heer, help mij open te staan voor geweldige veranderingen.
Help mij in geloof op U te blijven zien."
(Uit het boekje Een minuut voor God)

Deze week:Saai, onwaar en achterhaald?

Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt Lucinda Bassett in de Crystal Cathedral. Lucinda is oprichter van een behandelcentrum voor stress en angst.
Ze leed al sinds haar jeugd aan acute angstaanvallen. Later kreeg zij ook nog last van pleinvrees. Ze heeft haar eigen genezing uitgewerkt tot een programma voor angstbestrijding. Het helpt mensen angsten te overwinnen en greep te krijgen op hun leven. Deze combinatie van technieken wordt nu door honderden artsen en therapeuten met succes toegepast.

Presentator Jan van den Bosch voert een gesprek met Jan Bakker van de Alpha-cursus. "Veel mensen denken dat het christelijk geloof saai, onwaar en achterhaald is. Maar het is juist ontzettend spannend om te zien hoe God in mensen werkt. En als je kjikt naar mensen die Jezus ontmoet hebben, zie je dat het waar is. Achterhaald? Nee hoor, het geeft je leven richting en inhoud, het is juist bijzonder relevant. Iedere bijeenkomst van de Alpha-cursus wordt begonnen met een maaltijd waarna er op een eenvoudige manier dingen van het christelijk geloof worden uitgelegd en ervaringen worden uitgewisseld. Als er nou één plaats is waar je al je vragen kunt stellen is het hier!" Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Na dit interview houdt gastpredikant Ravi Zacharia een preek over de eeuwige liefde van God.
[Naar begin]


Aanmelden kan nog steeds

Het is nog steeds mogelijk u aan te melden voor de bijeenkomst van de Corporate Eagels Club. Deze zal aanstaande vrijdag vanaf 17.00 uur gehouden worden in restaurant Mariënhof te Amersfoort. Heeft u een leidende functie in het bedrijfsleven en zoekt u naar contact met andere zakenmensen uit de achterban van Hour of Power? Dan bent u van harte welkom!Het thema van de samenkomst is 'Je naaste dienen' en in dat kader zal Ed Voerman spreken over 'Dienend leiderschap'. Inge Neijndorff vertelt over de ontwikkelingen binnen het pastoraat van Hour of Power en pianist Sander Tournier maakt het geheel compleet met sfeervolle muziek. Uiteraard wordt er samen genoten van een heerlijk diner. In een ongedwongen ambiance is er ruimte voor verdieping en verbinding.

Meld u nu aan door een e-mail te sturen naar Marit Kaiser. Een routebeschrijving ontvangt u per e-mail.
[Naar begin]Reserveer nu
uw plaatsen voor de
kerstconcerten!


Daniel Rodriguez, Jan Mulder en Angelique treden op tijdens de kerstconcerten van Hour of Power

Van 11 tot en met 15 december bent u van harte welkom bij de Hour of Power kerstconcerten. Ook dit jaar werken er gerenommeerde artiesten mee: Daniel Rodriguez uit de USA, Jan Mulder, Angelique (finaliste Idols), het Mulder Consort en de Cathedral Singers.

Dit geweldige concert mag u niet missen. Meer informatie vindt u op onze website. Of bestel direct.

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB