Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (Int.Ex. 6) Printversie        Nieuwsbrief Week 44, 2006

"Vele vrienden die niet echt met het geloof bezig zijn,
geen christen zijn, hebben wel naar Hour of Power gekeken
en zijn hierdoor gaan nadenken over God
en de zin van het leven.
"

Deze week:Christopher Pardini even terug in Hour of Power

Christopher PardiniAanstaande zondag is Christopher Pardini gast-organist in de Crystal Cathedral. Christopher was jarenlang de vaste organist in Garden Grove, maar de woon-werkafstand deed hem besluiten zijn talenten elders in te zetten. Zondag is hij terug, zij het voor één keer.

Dominee Robert Anthony Schuller spreekt met de vrouw van Dr. Phil, Robin McGraw. Voordat presentator Jan van den Bosch spreekt met PCOB-directeur Jaap van der Spek, zingt Daniel Rodriguez het prachtige lied 'On Eagle's Wings.' Rodriguez treedt ook op tijdens de Hour of Power kerstconcerten.

Dominee Schuller senior vertelt "hoe u van een ijzersterk, positief idee een doorslaand succes maakt. Het begint natuurlijk met bidden. In Lucas 18 vers 1 spreekt Jezus daarover: De noodzaak om altijd te bidden en niet op te geven."

[Naar begin]


Maak kennis met Angelique

Angelique is één van de artiesten die optreden tijdens de kerstconcerten van Hour of Power. Zij werd bekend door haar deelname aan Idols, de populaire talentenjacht. Hieronder kunt u een fragment lezen uit een interview dat zij gaf aan het donateursmagazin van Hour of Power.

AngeliqueWie is Angelique in één zin?
Een spontane, warme, gevoelige maar af en toe ongeduldige meid (dat laatste heb ik al aan de Heer gevraagd wat bij te schaven).

Wat betekent de Bijbel voor je?
Het woord dat leeft en moet gaan leven in mij. De Bijbel is mijn gids in het leven die ik nodig heb bij alles wat ik doe. Wie is Jezus voor jou?
Hij die was! Hij die is! En Hij die komen zal!

Toen je de show moest verlaten, heb je God bedankt, waarom deed je dat?
Eigenlijk bedank ik Jezus voor alles dagelijks. Ik zou niet zeggen dat het een gewoonte is, maar ik dank hem altijd voor alles wat Hij doet in mijn leven, zodat niets vanzelfsprekend wordt, want dat is het ook niet. Hij heeft mij gemaakt met dat talent wat mij zo ver heeft gebracht in Idols. Dus ik gaf Hem de eer.

Wat is voor jou het belangrijkste in het leven?
Jezus is voor mij het allerbelangrijkste en wat ik ook belangrijk vind is dat ik behouden ben en blijf.

Hoe ga je verder in de muziek?
Zijn naam verhogen met mijn stem!

Klik hier om kaarten te bestellen voor de kerstconcerten.

[Naar begin]Laurent Nouwen spreekt bij Corporate Eagles

Bent u actief in het bedrijfsleven en zoekt u naar verbinding met andere zakenmensen die het Denken vanuit mogelijkheden dagelijks toepassen? Dan bent u op vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur van harte welkom op de bijeenkomst van de Corporate Eagles Club in Restaurant de Lingehoeve in Oosterwijk.

Deelnemers kunnen in een sfeervolle ambiance gezellig dineren en genieten van mooie muziek. Laurent Nouwen zal spreken over het thema 'U bent geliefd.' Zijn broer Henri hield ooit een serie preken in Hour of Power over hetzelfde thema. Het zijn woorden die wij ons misschien niet altijd zo realiseren, maar wel beantwoorden aan een diepe menselijke behoefte.

U kunt uzelf aanmelden voor de bijeenkomst (of voor de club) door Marit Kaiser een e-mail te sturen: kaiser@hourofpower.nl. U kunt ook bellen met 035-5380588. Wij vragen een bijdrage in de kosten van € 50,- per persoon. Facturering geschiedt achteraf. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

[Naar begin]

Word nu donateur

Hour of Power zoekt duizend mensen die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.... en ontvang
Het geheim
achter gelukVindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Wij sturen u graag dominee Robert H. Schullers boek 'Het geheim achter geluk' toe als blijk van dank.


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB