Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (Int.Ex. 6) Printversie        Nieuwsbrief Week 46, 2006

"Ik vind de boodschap van dominee Schuller zo toegankelijk voor iedereen.
Geen hoogdravende taal, maar voor iedereen begrijpelijk."
- Een kijker -


Deze week:Laurent Nouwen spreekt voor de Corporate Eagles

‘U bent geliefd’ is het thema van de aanstaande bijeenkomst van de Corporate Eagles Club. Heeft u een leidinggevende functie in het bedrijfsleven en wilt u graag van gedachten wisselen met gelijkgestemden? Dan nodigen wij u van harte uit voor dit samenzijn!

Datum: Vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur

Locatie: Restaurant de Lingehoeve te Oosterwijk

Laurent Nouwen, spreker bij de Corporate Eagels Club bijeenkomst op 24 novemberLaurent Nouwen zal spreken over het hiervoor genoemde thema. De gelijknamige prekenserie van zijn overleden broer Henri heeft veel losgemaakt bij de kijkers van Hour of Power; misschien hebben de preken ook úw hart geraakt. Naast een boeiende rede van spreker Laurent Nouwen is er prachtige muziek van trio Icantesimo: drie jonge vrouwen die de bijeenkomst muzikaal zullen omlijsten.

U kunt heerlijk dineren in een ongedwongen, gezellige ambiance en is er ruimschoots gelegenheid te netwerken met de overige deelnemers. Wij vragen een bijdrage van € 50,-. Na aanmelding ontvangt u van ons een routebeschrijving.

Laat ons snel weten of u kunt komen, want het aantal plaatsen is beperkt. Belt u met Marit Kaiser: 035-5380588 of stuur haar een e-mail: kaiser@hourofpower.nl. Wij zien ernaar uit u te begroeten in de Lingehoeve en met elkaar een mooie bijeenkomst te hebben.

[Naar begin]

Dineren met Daniel Rodriguez en Jan Mulder

Hour of Power heeft een geweldig arrangement voor u samengesteld: in restaurant De Echoput kunt u op vrijdag 15 december heerlijk dineren met Daniel Rodriguez en Jan Mulder en 's avonds kunt u op een van de 100 podiumplaatsen genieten van het kerstconcert in de Apeldoornse Loolaankerk. 

Als u in de Echoput wilt blijven slapen, dient u dat zelf te reserveren (www.echoput.nl); dit behoort niet tot het arrangement. Wees er snel bij, want er zijn slechts 100 plaatsen voor dit arrangement.

Klik hier om te reserveren voor dit unieke dinerarrangement of om kaarten te bestellen voor de kerstconcerten.
[Naar begin]


Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Wij sturen u graag dominee Robert H. Schullers boek 'Het geheim achter geluk' toe als blijk van dank.Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB