Aan-/afmelden Tekst normaal Tekst groot (Int.Ex. 6)                          Nieuwsbrief Week 50, 2006

Deze week:Kerstconcerten groot succes

Deze hele week zijn er verspreid over het hele land Hour of Power kerstconcerten. De concerten in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Drachten waren een groot succes. Duizenden bezoekers kijken terug op een fijn concert en hebben genoten van de muzikale talenten van Daniel Rodriguez, Jan Mulder, Angelique, The Cathedral Singers en het Mulder Consort.

Het samen zingen van kerstliederen creëerde een sterk gevoel van verbondenheid en een warme kerstsfeer. Ook de ontmoeting met andere kijkers van Hour of Power gaf voor velen een extra dimensie aan de bijeenkomsten.

Het concert dat vanavond in Apeldoorn gehouden wordt, is volledig uitverkocht. Er zijn dus ook geen kaarten meer te verkrijgen aan de kassa. Dit geldt uiteraard niet voor gereserveerde kaarten; die kunt u tot 19.30 uur ophalen en afrekenen.
[Naar begin]


Baan voor de Heer een weg

Aanstaande zondag ontvangt dominee Robert Schuller senior Douglas Gresham, familielid van de beroemde schrijver C.S. Lewis. Robert Anthony Schuller zal preken over alle drukte rondom Kerst, over alle voorbereidingen die daarbij horen.

Een fragment uit zijn preek: "De boodschap voor vandaag is: “Baan voor de Heer een weg.” En als kerst nadert, moeten we een hoop dingen voorbereiden. Jesaja zegt dat we elke berg moeten verlagen en elke vallei verhogen. We moeten het doel en de betekenis van die uitspraak begrijpen. Baan voor de Heer een weg. We hebben het druk met van alles, maar verliezen soms het allerbelangrijkste uit het oog. Datgene waar God vooral naar kijkt. Hij wil dat we onszelf, onze relaties met anderen en met Hem in het reine brengen. Maar het is soms moeilijk om aan onze relaties te werken. Vooral in deze tijd van het jaar. Dat is lastig. Maar het is in de voorbereiding van kerst heel belangrijk om aan onszelf, onze relatie met God en die met anderen te werken."
[Naar begin]Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Wij sturen u graag dominee Robert H. Schullers boek 'Het geheim achter geluk' toe als blijk van dank.Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Aan-/afmelden nieuwsbrief

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN
Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl
Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB